Dolazi muž kući i kaže ženi: Draga, moram ti reći strašnu istinu

Dolazi muž kući i kaže ženi: Draga, moram ti reći strašnu istinu. Firma je bankrotirala, otac me izbacio iz nasljedstva, slupao sam auto. Hoćeš li me i dalje voljeti?

A Žena će:

– Naravno, ljubavi, ali ćeš mi jako nedostajati!

Filip Car se ne odvaja od svog Tiktok profila. Malo, malo pa drži lajvove, a internet ruter mu stoji odmah pored telefona kako bi imao što bolji domet i konekciju, te pokušava da što više zaradi putem takozvanih mečeva i giftova.

Ipak, baš kako smo navikli od strane Dalilinog bivšeg dečka, on i na Tiktoku redovno napravi neki skandal.

Posljednji se desilo kada je zajedno sa njim i još jednim tiktokerom željela da učestvuje Slađa Petrušić, nekadašnja voditeljka rijalitija Parovi.

Ona je izašla iz lajva tvrdeći da neko treba da se liječi.

Car je odmah izgorio i želio da sazna da li je mislila na njega.

– Kako nisam dobro čuo, kada govori za mene? – pitao je Car.

– Za mene je rekla. Nije dobra sa mnom. Tebe nije spomenula – rekao tiktoker.

– Ja sam dobar sa Slađom Petrušić. jednom su me pitali za nju ja rekao sve najbolje. Ali čekaj, Slađa je za tebe ili za mene govorila? – nije odustajao Car.

– Za mene je govorila. ajdeee, ljudi, tapkamo, šerujemo – prosio je tiktoker.

Filip Car

– Kako je mogla za tebe da kaže kad sam ja ušao u lajv? Lažeš, za mene je rekla, za mene je rekla, govnjara. Ajde, nek neko ode na njen lajv da vidim da li je msilila na mene – nije mogao Car da se smiri u svojoj histeriji.

– Jeste rekla za mene što me lažeš? Ona je bolesna, što ću ja njoj davati reklamu i psovati je. Ona je bila morbidna oduvijek – bjesnio je Car.