“DRAGO MI JE DA JE NAPOKON ISKREN!” Filip Car priznao prema kome jedino gaji iskrene emocije, SVI SU OSTALI U ŠOKU

U toku emisije “Pitanja gledalaca” voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje koje je bilo namenjeno Maji Marinković. Zašto praviš Filipu Caru ljubomorne scene? Na pretresu je, pred tobom, rekao da i dalje voli Aleksandru Nikolić – prolomilo se pitanje Bijelom kućom. Slušam sve, Dušice… Bez veze. Ja sam uviđao neke stvari. Šta sad? Boli me briga, ne zanima me. Da rasteramo to i svako svojim poslom – zaključio je zadrugar.

Nije, kako znam. Nemam pravo na iste, jer nismo u vezi. Mislim da je rekao istinu poslije žurke kad je rekao da voli samo sebe. Lako je tvrditi jedno, a raditi drugo. Vjerovatno postoji neka doza, dva mjeseca su bili zajedno, ali da je prava ljubav, ne bi se radile stvari koje se rade. Ja nekog da volim od njega me Bog ne bi razdvojio – rekla je Maja.

Složiću se da volim samo sebe, jer nemam snagu da izdržim stvari. Da ih volim dovoljno, izdržao bih. Maja je počela biti svesna toga, a Aleks nije. Aleksandra gleda kroz rijaliti, a Maju ne zanima ništa – dodao je Car. On je dosta puta isticao kako voli mene i ima emociju, kako mu se to desilo ove godine, prošle sa Dalilom. To su čiste laži, on voli samo sebe. Drago mi je da je napokon iskren, a ne da laže i obmanjuje neke ljude. Ja mislim da sam dva mjeseca bila idealna, nisam imala grešku, samo sam uviđala neke stvari, a on je mene vešto ubeđivao da ne vidim neke stvari i da sam luda. Ja sam voljela, a on nije – komentarisala je Aleks, nakon čega je voditeljka dala riječ Filipu.