DRVOSJEČA MILOŠ NIJE MOGAO DA VJERUJE ŠTA VIDI: Ovo se dešava jednom u 100 godina! Posjekao stablo i ostao u čudu! (VIDEO)

Tridesetogodišnji Miloš Popović radi već nekoliko godina kao drvosječa, a naročito je poznat u svm selu Bedina Varoš. Skoro je po prvi put susreo se sa nevjerovatnim prizorom, kada je posjekao jednu bukvu, iz nje je počela teći voda.

I sam je bio zatečen prizorom, jer ovo do sada nije imao prilike da vidi. Iako je godinama u ovom poslu, nikad mu niko nije ni rekao da je ovo vodio, zbog čega je Miloš bio jako ponosan na sebe.

 

 

”Stablo nigdje nije izgledalo trulo, nego zdravo u potpunosti. Na početku dok sam sjekao izgledalo je sve normalno, ali dok sam došao otprilike do sredine, onda je jako počela da izlazi voda, baš kao da je neko odvrnuo česmu. Umili smo se i oprali ruke, voda je bila izuzetno čista i hladna, da smo se oduševili kad smo pili. U to vrijeme došao sam u dilemu da li da odjsčemo bukvu ili ne, ali na kraju ipak jesmo.”- rekao je Miloš.

Ono što je mnogo čudnije u svemu ovome jeste činjenica da u blizini tog mjesta nema niti jednog izvora vode, pa nikom nije jasno kako je u drvetu uspjelo da se sačuva tolika količina vode.

 

 

”Čak i kada je odsječena, iz bukve je išla voda. U našem podneblju ima mnogo šume i drvosječa, ali niko do sada se nije susreo sa ovakvom situacijom. ”- dodao je on.