DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PRED SAMO FINALE OTKRILA SVE O KRAJU ZADRUGE Progovorila i o najvećim favorita, a evo kakav haos se očekuje

Tokom emisije ”Premijera vikend specijal”, naredna sagovornica Tijane Price i Bojane Lazić, bila je Dušica Jakovljević. Kako se rijaliti program ”Zadruga 6” bliži kraju, voditeljka je sumirala utiske, te je otkrila kakve su njene impresije, ali i da li su očekivanja koja je imala ispunjena. Podsjetimo, superfinale rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti, održaće se 8. juna, s početkom u 21h.

– Spavam samo po tri, četiri sata. Nedeljom gledam vas dve. Narednih dana ćemo raditi svake noći, do tog 8. juna, kada će biti održano finale ”Zadruge”.

Dušica Jakovljević o finalu Zadruge Printscreen

Kako bi opisala ”Zadrugu 6?”

– Svake godine kažem da su učesnici drugačiji, kao i same priče koje se među njima odvijaju. Ovo je najneizvesnija sezona do sada. Prethodnih godina su svi očekivali pobednika, odnosno naziralo se ko toi može da bude, a sada je situacija drugačija. Kako učesnici ispadaju, na pitanje o pobedniku, svi daju različite odgovore. Kako se krug zadrugara bude sužavao, sve će biti neizvesnije. Samo finala će biti spektakularno, ali sve je na učesnicima.

Kakav utisak stičeš o situaciji o Bijeloj kući?

– Vrlo su nervozni. Kada su mirni, onda se to tumači kao zatiške pred buru. Sada su svesni da će se iskoro suočiti s mišljenjem naroda i najbližih. Parovi razmišljaju da li će njhova ljubav opstati, a pojedinci trče na ”zadnji voz” kako bi ušli u vezu, jer su ima se emocije, kako oni kažu rodile pred sam kraj. Mislim da na kraju dobre poruke šaljemo, pričamo o svemu što se izdešavalo.

Dušica Jakovljević o finalu ZadrugePrintscreen

Imaš imidž voditeljke koja ne osuđuje, ali je i spremna da prodiskutuje o svemu što se dešava u Bijeloj kući, kako sa učesnicima, tako i sa njohovom podrškom.

– Tako je, ali to je ono što čini ovaj program takvim. Kraj je televizijske sezone, a mi smo pokazatelj da najbolje voditeljke, stvaraju najgledanije emisije.

Imaš li tremu pred sam kraj ”Zadruge?”

– Nemam, ja sve što radim, imptovizujem. Ne volim stvari koje su previše pripremane. Znam kako će otprilike izgledati osvovne stvari u programu, ali ostalo će se spontano dešavati.

Šta je na tebe ostavilo toliko jak utisak da te je iznenadilo?

– Car i Aleks su prošli sve i svašta, menjali partnere, a na kraju su shvatili da je najlešpe na jednom ramenu. Odnos Ane i Zvezdana je pokazatelj da se od uspomena ne živi, već je potrebno neki odnos zalivati i akticno raditi na njemu.