DUŠKO TOŠIĆ OTIŠAO IZ SRBIJE: Karleuše NEMA ni na mapi, OBJELODANJENO gdje je i šta radi (FOTO)

DUŠKO TOŠIĆ OTIŠAO IZ SRBIJE: Karleuše NEMA ni na mapi, OBJELODANJENO gdje je i šta radi (FOTO)

Duško Tošić ne voli baš često da se oglašava na društvenim mrežama i nimalo nije lako ući mu u trag.

Nije raspoložen ni za priču sa medijima, a ne viđamo ga ni na javnim događajima, osim na nekim odabranim sportskim manifestacijama. Ipak, proteklih dana odlučio je da nas detaljnije izvještava o svom kretanju.

Ako je vjerovati Instagramu, u roku od dva dana Duško je stigao da obiđe dva evropska grada. Doduše, nisu daleko. Prvo je objavio da je u Budimpešti, da bi se dan kasnije našau u Lincu, na stadionu kluba “Lask”, člana austrijske “Bundeslige”.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN/DUSKOTOSIC

Pošto je Tošić sada fudbalski menadžer, pretpostavljamo da je riječ o poslovnim putovanjima, mada fotografije otkrivaju da je imao i vremena za razonodu.

Naročito u glavnom gradu Mađarske, gdje je, između ostalog, u prolazu slikao panoramski točak, jedan od najvećih u ovom dijelu svijeta.

Duško je dugo igrao u inostranstvu: Bremen, Portsmut, London, potom dva kluba u Turskoj, gde je postao velika zvijezda. I u dalekoj Kini, u Guangdžou, zabilježio je odlične rezultate. Sjećamo se da je neko vrijeme bio i u prvoj postavi reprezentacije Srbije.

Uprkos velikim uspjesima koje je ostvario kao igrač, prije dvije godine odlučio je da se povuče sa terena i preseli na tribine, odakle “snima” nove, mlade talente. I dalje je vjeran fudbalu, svojoj prvoj ljubavi, ali na nešto drugačiji način.

Duško Tošićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Zbog poslovnih obaveza Duško često putuje po Srbiji, ali i po Evropi i ostatku svijeta. Naravno, ne zaboravlja ni ono najvažnije – porodicu. Iako je status njegovog braka sa Jelenom Karleušom i dalje prilično nejasan, svi znamo koliko je posvećen kćerkama Atini i Niki.

Mlađa je od njega naslijedila i ljubav prema fudbalu – niko nije bio srećniji od Duška Tošića kada je Nika počela da trenira taj sport u klubu za djevojčice. No, sada je već tinejdžerka i ima neka druga interesovanja.