DVIJE UČESNICE SU SINOĆ NAPUSTILE “Zadrugu 6”: Nakon presjeka, one imale najmanje glasova! (VIDEO)

Publika je rekla svoje!

Voditelj Darko Tanasijević ušao je sinoć u Bijelu kuću kako bi takmičarima nakon oglašavanja gonga saopštio ko će napustiti rijaliti i ko je 29. i 30. mjesto u “Zadruzi 6”.

– Vrijeme je da saznate ko je najugroženiji…Prvi ugroženi zadrugar koji će ustati u ovom trenutku je Peca – rekao je Darko.

– Dogurao sam do svog cilja, a to je da budem uz svog brata što dalje. Mislim da mu više nisam potreban, evo ovih šest dana je ostalo. Iskren da ti budem, hvata me adrenalin. Mislim da sam sebe pokazao više u negativnom smislu, nego u pozitivnom. Možda nisam ni shvaćen, ali mogu da kažem da sam pokazao svoje pravo lice – rekao je Peca.

– Neko će ti se pridružiti da ne budeš sam. Postoje još neki finalisti koji su ugroženi poslije prvog presjeka. Druga ugrožena finalistkinja jeste Šarmen Soraja – rekao je Darko.

– Ja sam pod utiscima, drago mi je što sam došla do ovde. Mislim da sam mogla više da iznesem stav, da nisam dala sebe u komentarisanju, ali mi nije žao, bila sam svoja – rekla je Šarmen.

– Treća osoba kojoj se potencijalno smeši odlazak kući i koja je, takođe, ugrožena u ovom trenutku jeste Ana Spasojević – saopštio je Tanasijević.

– Ja imam osjećaj da ja idem, ja sam rekla malo prije da će sutra biti izbacivanje i da ja prva idem. Mislim da sam se lijepo pokazala publici – rekla je Ana.

– Hajde da podignemo još jednu damu. Još jedna osoba će se pridružiti Šarmen, Ani i Peci i ta djevojka, žena je ugrožena nakon prvog presjeka. Linije su non stop otvorene, gledaoci glasaju i u ovom trenutku ugrožena je Žana – rekao je voditelj nakon čega je saopštio da Bijelu kuću napušta Ana Spasojević i da je ona zauzela 30. mjesto.

– Vrijeme je da vam saopštim ko je to u ovom trenutku ugrožen u drugom presjeku ove noći. Prva osoba kojoj se “drma” stolica je jedna osoba koju su mnogi osporavali u ovoj kući, suočavala se sa mnogim uvredama, provokacijama, ali je ipak ostala do ove finalne nedelje, u ovom trenutku ugrožena Miljana Popović – rekao je Darko.

– Druga osoba koja će doći do Miljlane jeste Divna DNK – rekao je voditelj.

– Idemo dalje. Još je ugroženih nakon drugog presjeka. Ta osoba je Palčica – rekao je Darko.

– Vama će se prdružiti još jedna djevojka. U ovom trenutku, pored Divne, Miljane i Palčice ugrožena je i Tamaris – rekao je Tanasijević.

– Iskreno, smatram da sam bila primjer djevojke da sam borac, da se držim svojih principa, da se ne priklanjam. Naravno da smatram da sam veći pozitivac napolju, ali se ponašamo onako kako se osjećamo u datom trenutku – rekla je Tamaris.

– Vrijeme je da vam se pridruži jedan muškarac. Jedan muškarac koji je ovde započeo lijepu ljubavnu priču, u koju vjeruje i od koje nešto očekuje napolju. Peti finalista koji je ugrožen je Marko Marković – rekao je Darko, a onda zadrugarima saopštio da imanje napušta DJ Tamaris i da je zauzela 29. mjesto.

Detaljnije pogledajte u videima.