EKSKLUZIVNI SNIMCI TEK OPERISANE NATAŠE ŠAVIJE: Starleta neprepoznatljiva, u jezivim modricama i podlivima nakon izlaska iz bolnice!

Pretučena Nataša Šavija morala je da se podvrgne operaciji, a ljekari su dali sve od sebe da saniraju starleti rane i vrate njeno lice u prvobitno stanje.

Odmah po izlasku iz bolnice, Šavija se oglasila za Republiku, pa otkrila da joj se stanje zakomplikovalo i da i dalje ne dolazi sebi:

Foto: Instagram.com/natasa.savija

– Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički. Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila – rekla je Nataša za Republiku.

Međutim, sada su došli i do ekskluzivnih fotografija tek operisane Šavije, a odmah su zapazili majicu natopljenu njenim suzama.

Starleta trpi nenormalne bolove i pod lijekovima je, ali sve ovo je ostavilo trag na njenu psihu, zbog čega se bori protiv depresije.

Nataša Šavija nakon operacije
foto: Republika