EKSKLUZIVNO! Ceca u TAJNOSTI krstila unuka Krstana na Spasovdan, Anastasija se i RASPLAKALA: Ovo su SVI DETALJI SLAVLJA (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović imala je još jedan razlog za porodično slavlje prethodne nedjelje.

Kako Kurir Stars saznaje od dobro obaviještenog izvora bliskog pjevačici, Ražnatovići su na veliki hrišćanski praznik Vaznesenja Gospodnjeg – Spasovdan – u Hramu Svetog Save obavili krštenje najmlađeg člana porodice Krstana, drugog sina Bogdane i Veljka Ražnatović.

FOTO: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES

Čin krštenja obavljen je u potpunoj tajnosti i bez prisustva medija u kripti Svetog kneza Lazara, koja se nalazi u okviru Svetosavskog hrama, i to nakon 40 dana od Krstanovog rođenja 17. aprila.

FOTO: PETAR ALEKSIĆ, BETA/MILOŠ MIŠKOV, NENAD KOSTIĆ

– Porodica Ražnatović je htela da ovaj intimni čin bude zaista u najužem krugu porodice i prijatelja. Odmah po Krstanovom rođenju dogovorili su se da krštenje bude simbolično obavljeno na Spasovdan, pošto se Krstan rodio na drugi dan Vaskrsa. Oni su bez velike pompe došli u Svetosavski hram, a samo krštenje obavljeno je u kripti Sv. Lazara. Čin je obavio duhovnik Ražnatovića, vladika Stefan, uz sasluženje još jednog sveštenika i đakona. Skoro svi su bili u belom – baba Ceca u pantalonama i košulji, dok je njena sestra Lidija obukla haljinu, kao i Bogdana, koja je posebno bila ushićena. Mali Krstan je u jednom trenutku i zaplakao, a sve je oduševio elegantnim pantalonicama i košuljom, kao i prslukom od odelceta. Sve je proteklo u najboljem redu i bez velikog broja kamera i foto-aparata, kao što je to bio slučaj do sada na njihovim privatnim slavljima – priča izvor, pa nastavlja:

FOTO: MILAN MARIČIĆ/ATAIMAGES

– Nakon krštenja porodica je otišla u jedan restoran, u kojem su proslavili krštenje svečanim ručkom. Iako su svi bili srećni i uzbuđeni, svima je bilo teško što sa njima na taj dan nije bila i Anastasija, koja se i dalje nalazi u Sevilji. Ona je tog dana i sama proslavljala svoj rođendan, a u jednom trenutku su je Ceca i Veljko pozvali putem video-poziva. Priredili su joj i posebno iznenađenje, pa je tako mali Željko u jednom momentu otpevao i rođendansku pesmicu Anastasiji, što je nju rasplakalo. Baš joj je bilo krivo što tog dana nisu bili svi na okupu. Kada su završili sa ručkom, većina porodice je otišla na Spasovdansku litiju, koja je tog dana prošla ulicama Beograda – završava naš izvor.

Pjevačica nije odgovarala na pozive Kurira.