ESTRADA SE DOBRO ISTRESLA ZA SVADBU ĐANIJEVOG SINA: Evo koliko su pjevači STAVLJALI U KOVERTE ZA POKLON MLADOJ I MLADOŽENJI

I muzičari su dobili ozbiljan bakšiš, kitili ih novčanicama sa svih strana!

Sin Radiše Trajkovića Đanija, Marko i njegova supruga Minja navodno su zaradili su 150.000 eura na svadbi. Folkerov nasljednik i njegova izabranica imali su 500 zvanica na veselju, a svi redom su im poklonili koverte.

Par se vjenčao u Hramu Svetog Save, a zatim je to proslavio u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Pjevač, koji je bio na svadbi Đanijevog sina, otkrio je koliko zapravo novca njegove kolege nose na svadbe.

– Sve zavisi! Neki su široke ruke, a neki su i stipse! Kad nas kolega pozove na svadbu svoje djece, ne stavljamo ispod 200 eura u kovertu. Naravno, ako nam je neko bliži, bude i 500, pa čak i 1.000 eura. Čuo sam se s koleginicom koja je došla sa suprugom i rekla mi je da će staviti 400 eura u kovertu, pa sam ja poklonio 200 – priča pjevač koji je insistirao na anonimnosti i dodaje da je siguran da je folkerov nasljednik zaradio mnogo novca.

– Kad se sve sabere, uzeo je oko 150.000 eura! Đani i Slađa su platili veselje, pa sav novac ide Marku i Minji.

On kaže da je svadba bila veoma vesela i da su svi redom kitili i muzičare:

– Kad je riječ o bakšišu, tu se svi otvorimo! Davali smo muzičarima po 50 eura za svaku pjesmu. Kod Đanija je svirao orkestar Borka Radivojevića i uzeli su odličan bakšiš. Kutija na bini je bila prepuna para, a klavijaturista nije mogao ni da svira od novca koji su mu stavljali na instrument.

foto: Srbijadanas

Izvor otkriva i ko je od Đanijevih kolega latio mikrofona:

– Marko i Minja su odigrali prvi svadbeni ples uz Adila Maksutovića, koji im je otpjevao svoj hit “Moje si nebo”. Sjajnu atmosferu napravila je i Zorica Brunclik! Ona je pjevala, dok je njen muž Miroljub Aranđelović Kemiš svirao harmoniku. Mlada i mladoženja su ih častili sa po 100 eura.

(Srbijadanas)