EVO GDJE JE DANAS ROBERT ŠAULIĆ, cijeli život je patio za Šabanom: Vanbračni sin legendarnog pjevača živi u bijedi i siromaštvu!

Legendarni pjevač Šaban Šaulić ima troje djece sa Gordanom Šaulić, a opšte je poznato da postoji vanbračni sin koji je tvrdio da je njegov sin, Robert Šaulić.

Robert gotovo nikada nije davao izjave za medije, ali je jednom prilikom napravio presedan.

Naime, na očevoj sahrani stajao je po strani, ne želeći da prilazi sestrama i Goci jer zna da njima to ne bi prijalo. Međutim, mlađem bratu, Mihajlu kako su mediji tada prenijeli prišao je u kapeli i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

Brata Mihajla upoznao sam na tatinom koncertu na Kalemegdanu gde me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kada sam ja rekla: „E tata, da te pitam…“, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: „Kako on tebe zove tata?“ Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nježno rekao Mihajlu: „Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smiješ nikad da kažeš da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo da čuvamo“ – suznih očiju govorio je tada Robert, pa dodao:

– I zaista, Mihajlo je ćutao sve ove godine. Možda ni dan-danas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kada smo se viđali da li je Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni riječ nikada nije rekao. Poslije toga brata i sestre vidio sam tek u kapeli na sahrani našeg oca – bio je iskren vanbračni sin Šabana Šaulića.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan, što je potvrdio i pjevačev menadžer svojevremeno.

Nedavno, domaći mediji su brujali o njegovoj navodnoj samrti

– Nisam dobro. Tata čekaj me – rekao je, navodno, Robert Šaulić (47), ali nije rekao od čega boluje.

Robert živi u Zrenjaninu, a komšije govore da nema novca ni za hranu, kamoli za odgovarajuće lijekove. Istakli su da je Robert, dok je mogao, čuvao stare i bolesne ljude, koji su mu to platili.

– Kad mi otac za života nije pružio ljubav i pažnju, a ni osnovne stvari, ne treba mi sada ništa kad ga više nema. Možda je on htio. Nije ni meni lako, u posljednje vrijeme ne radim, nisam baš dobrog zdravlja, a i nema posla. Živim sa čovjekom koji je slijep, vodim računa o njemu i ne bih mogao nikad da ga ostavim – izjavio je Robert svojevremeno, poslije smrti oca.

Kurir.rs