EVO KO JE POBJEDNIK ZADRUGE 6: Stigle INFORMACIJE od BITNIH ljudi, DA LI JE OVO SMJELO JAVNO DA PROCURI?

Iako je do finala “Zadruge 6” ostalo još par mjeseci, konstantno se vodi polemika među fanovima ko će biti pobjednik ove sezone.

Ana Ćurčić dugo je važila za favorita, mada djeluje da je u posljednje vrijeme izgubila veliki dio podrške, tako da je pobjednik i dalje neizvjestan.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će Bilal Brajlović biti pobjednik “Zadruge 6”. Podsjetimo, a ovu informaciju je iznijela Milena Kačavenda.

– Ako se desi da uđem ja, Ana će biti prvo mjesto. Ako ne uđem mislim da je Bilal sada favorit. Miljana se nakon svih ovih godina izgradila u rijalitiju, mislim da je fer da osvoji prvo mjesto iako je ošinuta. Dala bih joj prvo mjesto da svima zapuši usta – rekla je Kačavenda prije nekoliko dana.

Sada je na proslavi punoljetstva svoje sestre Nine, Adam Đogani potvrdio istu informaciju!

– Nisam rekao da ne zaslužuje, već po mom mišljenju da nije to ta težina kao u prvoj sezoni ili kao Dejanu u petoj sezoni. Nije mi to ta težina, nekako… Po mom mišljenju jedini pobjednik koga ja vidim u ovoj Zadruzi je Bilal – rekao je Adam.

To je izjavila i Milena Kačavenda juče.

– Da, pa tako je. Mislim da stvarno je… – započeo je Adam, ali su ga prekinuli drugim pitanjem.

Adam je objelodanio i svoje iskreno mišljenje o ljubavnom trouglu o kome bruji cijeli Balkan – Zvezdanu Slavniću, Anđeli Đuričić i Ani Ćurčić.

– Anđela se stvarno zaljubila, Zvezdan ne zna šta hoće! Ana zna šta hoće, ali mi se čini da je previše gledala prethodne sezone i da previše kopira te neke učesnike, na njenu žalost, propao joj je plan. Tu je najveća žrtva Anđela, iskreno se zaljubila i kroz tu neku zaljubljenost postajemo drugi ljudi – rekao je Adam.

Da li su informacije koje su iznijeli Kačavenda i Đogani tačne, i da li će Bilal biti ‘krunisan’ kao pobjednik ove sezone ostaje nam da saznamo.