Evo šta je sve zabranjeno da se unese na koncert Aleksandre Prijović u Sarajevu: Oglasili se organizatori – NA ULAZU RIGOROZAN PRETRES

Povodom koncerta oglasili su se organizatori s nekoliko smjernica za publiku

Mlada zvijezda Aleksandra Prijović krajem ovog mjeseca održaće tri koncerta u sarajevskoj dvorani Zetra, a kako je najavljeno, na ulazu će se vršiti detaljan i riogorozan pretres svakog pojedinačno.

Ulaznice za prvi i drugi nastup, 28. i 29. oktobara su već rasprodate, a povodom koncerta oglasili su se organizatori s nekoliko smjernica za publiku.

Iz agencije su naglasili da će pri ulasku svaka osoba biti detaljno pregledana od strane angažovanog obezbijeđenja, nakon čega će biti evidentirana ulaznica putem skenera.

Samo originalne i neoštećene ulaznice kupljene na zvaničnim prodajnim mjestima će biti evidentirane i na taj način ćete moći ući na ulaz naznačen na ulaznici.

Organizatori su podvukli da je strogo zabranjeno falsifikovanje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje, a sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom ući u dvoranu.

Takođe, strogo je zabranjeno unošenje hrane, pića, oružja, bilo kakvih opijata kao i drugih opasnih supstanci i opasnih predmeta.

Između ostalog, organizatori su napomenuli da će svi nedozvoljeni predmeti biti oduzeti prilikom detaljnog pregleda, piše Radio Sarajevo.

Iz Agencije su dodali da samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu biti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen i ukoliko neko bude primijećen da ne poštuje ovo pravilo biće izbačen iz dvorane.

(Telegraf.rs)