EVO ŠTA SE DEŠAVALO U ŠIMANOVCIMA NAKON DISKVALIFIKACIJE: Moka otkrio detalje prvog razgovora sa Zvezdanom

Na ivici suza priča o odnosu sa Anđelom!

Milan Milošević i Dalila Dragojević su u emisiji “Da li sa Dalilom” ugostili Anđelu Đuričić, Zvezdana Slavnića i Moku Slavnića. Oni su tom prilikom ispričali kako se osjećaju nakon diskvalifikacije i kako sada njihov odnos odvija u spoljnom svijetu.

Moka je ispričao kako je izgledao njegov prvi razgovor sa Zvezdanom nakon diskvalifikacije, a dok je pričao o prvom susretu sa Anđelom, oči su mu bile na ivici suza. Slavnić je odmah nakon što je napustio rijaliti, uzeo telefon i pozvao oca iz Šimanovaca.

Ujutru kad me je pozvao Zvezdan rekao je: “Maki ovde Zvezdan”. Sve mi je bilo jasno. Znao sam da je diskvalifikovan. Bilo mi je strašno drago što ga čujem, bilo mi je krivo znajući da on ne zna da je još jako malo ostalo do kraja. Onda smo čekali Anđelu da dođu i onda su donijeli 22 najveća džaka (sa stvarima) koje sam vidio u životu. Strahovito sam bio zadovoljan i srećan. Imam stan od 140 kvadrata. Kada imaš kuću sa po šest spavaćih soba i uveče kažeš: “aj ćao, vidimo se sutra”, kao da je nešto prekinuto. Ovde je soba do sobe, otvorena su vrata i kao da i dalje pričamo. Oni kao disciplinovani naručuju picu u dva sata noću, naravno pitaju i mene i treći put mi san remete – rekao je Moka.

Potom je Milan Milošević upitao Moku šta to ima Anđela, a da nema Ana Ćurčić, pa je toliko zavolio i sve joj toleriše. Kada su Dalila i Milan objasnili Anđeli koliko ju je Moka sve vrijeme tokom njenog učešća branio u javnosti, njemu su zasuzile oči.

– Ogroman broj fotoreportera i novinara je bilo ispred kuće. Ne znam kako je to moglo da se desi. Zvezdan me je pozvao oko devet ujutru i ne znam ko je mogao tako brzo da ih obavijesti. Drago mi je što nisu bili tu (novinari) jer je jako bilo dirljivo između nje (Anđele) i mene. Ona me ne zna, a ja je znam preko TV-a. Anđela odskače po svemu najboljem što postoji i što može da posjeduje jedno žensko biće. I to podčitavanje da je bila svetica, a sad je šta… Ona je napravila jedan kiks u strahovitoj ljubavi prema mom sinu. Šta to ima ona, a da nema Ana? Ona ima harizmu i neku gospodskost u sebi, što nije baš specifično za podneblje odakle dolazi. Ona nije zajedljiva, ljubomorna. Sve atribute ima kao žena da možeš da joj daš samo komplimente. Ne da na sebe i tu sad počinje problem. Sve ovo što sam rekao, Zvezdanova bivša nema. Šta ima? Ona je jedna stamena osoba, potpuno se pogubila. Ja sam svedok, jer dok nije ušla, bili smo najbolji prijatelji. Zvezdan je tu kao svjedok da potvrdi sve, ružno se u jednom trenutku ponašala prema meni preko telefona i njega (Zvezdana) je zamolila da joj oprostim i ridala je. Došli su jednom ispod mog prozora – rekao je Moka.