EVO ZBOG ČEGA JE ANĐELA ŠUTNULA ZVEZDANA: Preko jednog nije mogla da mu PREĐE i nikakve veze nema sa njenim RODITELJIMA

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su raskinuliu turbulentnu vezu koju su započeli u rijalitiju, Anđela se vratila u rodnu Crnu Goru kod svojih roditelja, Zvezdan je ostao u Beogradu.

– Anđela je šokirala prijatelje i porodicu kada im je rekla da je raskinula sa Zvezdanom! Do prije samo nekoliko dana govorila je o njemu u superlativima, ali i o zajedničkoj emisiji koju rade na Hajp televiziji. Međutim, u ponedjeljak je najbližima rekla da ne može više da izdrži veliki pritisak javnosti i da je odlučila da zauvijek raskrsti sa Zvezdanom – priča izvor blizak Anđeli.

Đuričićevoj je, međutim, od pritiska javnosti više smetalo Zvezdanovo ponašanje.

– Kada su izašli iz “Zadruge”, oboje su imali višak slobodnog vremena. Slavnić se uželio noćnih izlazaka sa svojim drugarima, pa je s njima provodio i dane i noći. Za to vrijeme Anđela je sama sjedila u stanu… Jedno vrijeme to joj nije smetalo, ali onda ga je nekoliko puta pitala da je povede sa sobom, a on nije htio! Anđeli je to teško palo, naročito zato što nema prijatelje u Beogradu, svi su joj u Crnoj Gori, pa je morala da ostaje sama kod kuće – priča izvor i dodaje da je sa Zvezdanom raskrstila proteklog vikenda.

– Kada se u subotu vratio iz grada, rekla mu je da ne želi više da bude sa njim, makar na neko vrijeme dok se ne dovede u red! U početku je negodovao, ali je na kraju prihvatio njenu odluku. Spakovala se i u nedjelju se vratila u rodne Đenoviće kod svojih roditelja. Tamo želi da se odmori, dođe sebi i vidi šta će dalje sa svojim životom.

Informer