“FILIP CAR JE DISKVALIFIKOVAN” Aleksandra Nikolić VAN SEBE nakon saopštenja, pa uslijedio OBRT: “Ne mogu da vjerujem da me je ostavio samu”

“FILIP CAR JE DISKVALIFIKOVAN” Aleksandra Nikolić VAN SEBE nakon saopštenja, pa uslijedio OBRT: “Ne mogu da vjerujem da me je ostavio samu”

Aleksandra Nikolić i Filip Car jučer su proslavili pet mjeseci svoje ljubavi, a prije toga je Drvo mudrosti saopštilo Nikolićevoj da je Filip iznenada napustio “Zadrugu”.

Ona razočarenje nije mogla da sakrije, a kasnije kada je saznala da je sve bila šala, nije mogla da dođe sebi od sreće.

– Aleksandra, jako je važno da niko ne sazna za ovo. Pošto je danas tvoja i Filipova mesečnica i dogodilo se nešto neplanirano, hteo sam prvo tebe da obavestim. Aleksandra, Filip je napustio “Zadrugu” iz samo njemu poznatih razloga – govorilo je Drvo.

– Sve je bilo okej, igrao je poker, pravile smo Anita i ja večeru. On je otišao kod Đedovića, nije mi jasno što je napustio “Zadrugu 6”. jedino njemu u glavi da se nešto prelomilo, ali ja ne verujem da je on mene ovde ostavio samu – rekla je Aleks.

– Ne znam šta je bilo, ali želeo sam tebi prvo da saopštim – reklo je Drvo.

– Tačno, on se normalno obukao. Ja gledam, sredio se lepo, a nedelja je. Da li je pričao nešto sa Đedovićem ili je pre nego što je ušao otišao? – pitala je Nikolićeva.

– Pre nego što ne počeo intervju. Verovao sam da će te ovo pogoditi, pa da tebi saopštim pre nego zadrugarima da je Filip diskvalifikovan – reklo je Drvo

– Ja ne mogu da verujem… Drvo, ja ne verujem u to. znam koliko me voli da me ne bi napustio, danas nam je pet meseci i nije moguće da je takav čovek i da ode na današnji dan odavde – govorila je ona.

– Onda moram da kažem da njegova ljubav nije bila iskrena – poručilo je Drvo.

– Ne slažem se, mislim da je bila iskrena. Ja sam šokirana i ne znam šta pričam. Zašto bi to uradio? Bilo je sve u najboljem redu. Ne mogu da verujem da me je doveo u situaciju da me ovde ostavi samu. Nije mi ništa rekao i otišao je. Ja verujem u njegovu ljubav, u šoku sam, srce mi brzo lupa. Ja ti i verujem i ne verujem ti. Kažeš da ćeš da obavestiš zadrugare, ne bi to uradio da je neko diskvalifikovan, a da nije. Meni nema logike da je on napustio i nadam se da ovo nije neka njegova sprdnja. Ako čovek nije tu, ja ne znam šta da kažem. Nije imao razloga da ode odavde, baš smo sinoć pričali. Sve mi prolazi kroz glavu, srce mi lupa nenormalno. Ja kao da nisam svesna, imam osećaj da ću se srušiti – rekla je Aleks.

– Biće ti lakše da se odmah iseliš iz rehabilitacije i vratiš među zadrugare, biće ti teško tamo bez Filipa – reklo je Drvo.

– Ne želim, tamo su naše slike. Ja ne želim da odem…. Ja ne verujem šta ti meni pričaš. Drvo, to mi je mnogo brzo što mi pričaš i ne želim da se sklonim jer to povezuje mene i njega – govorila je Nikolićeva.

– Jedino mogu da ti kažem da smo organizovali vaše iznenađenje na ostrvu, ali je Filip napustio “Zadrugu” pre nego što smo to stigli da realizujemo – dodala je Drvo.

– Zezaš me… Šta da radim sad? On je onda baš bezobrazan, ako je ovo istina. Ja ne znam što je on to uradio, znači da me nije no voleo. Nema veze što je mesečnica, dan kao dan… Tako samu da me ostavi? Nismo imali probleme, planirali smo svašta nešto, ja sam toliko videla sebe sa njim da sam mislila da budem par dana kući, on par dana, to sam stvarno mislila i nije samo fraza… Ako je to stvarno istina, ja ne znam šta bih rekla… Onda je on veliki lažov ako me je tako zeznuo i otišao. Ja njega nikad ne bih napustila. Imala sam ja tako svoje faze i momente, ali nikad ga ovde ne bih ostavila samog. Moda bih rekla u besu, ali ne bih provela u delo – nastavila je ona.

Ipak, na kraju je saopšteno da je u pitanju šala, te je Nikolićeva bila van sebe od sreće, a ona i Filip su dobili poklone od fanova.