“GARGAMELE, BUNGIŠ TE JE NAPUSTIO!” Ana Ćurčić podigla revoluciju, zaratila sa cijelom kućom – NEĆE VIŠE DA TRPI

U toku je podjela budžeta, došlo je do žestoke svađe Ane Ćurčić i Lepog Miće.

– Pozdrav za džukelu, imam tri najbolja muškarca na svijetu. Pozdrav za Popaja i Cacu. Što se tiče Tamaris, nisi glupa, uvijek se javi za riječ i hvala ti što si mi pružila mogućnost da se odmorim u hotelu – kazala je Zorica.

– Ti si ustala ovde i zahvaljuješ se umjesto da samo njoj kažeš hvala. Tamara sine, ti si se ozbiljno istripovala, boli me uvo šta si pričala za mene, ali opasno si se… – dobacio je Ivan.

– Ivane, bungiš te napustio, pa si podigao loptu. Sada ćete da vidite vi svi što ste mi *enjali po glavi – vikala je Ana Ćurčić.

– U, baš sam se us*ao – kazao je Ivan.

– Sad ću ja da ti objasnim na sve žalopojke i šlagere – rekla je Ana.

– Ja tebe ne vrijeđam – rekao je Mića.

– Ni ja tebe ne vrijeđam, samo kažem da si gargamel. Tri mjeseca te slušam, matori glibu jedan glibavi. Od mene ćeš dobiti sva g*vna koja si zaslužio. Zaboravio si da ja mnogo toga znam, imamo mnogo zajedničkih ljudi – rekla je Ana.

– Samo ti vrijeđaj – govorio je Mića.

– Na mamu sam slaba, na Caku sam jaka, znaš šta si ti, b*lja jedna najobičnija. O tebi mislim da si jedno veliko zlo. Sad ću da ti se p*serem po cijeloj tvojoj ekipi, a ti po mom životu više nećeš – vikala je Ana.

– Sad ću i ja da pojačam – kazao je Mića.

– Sada kada su stigle čestitke, niko me više neće zaustaviti. I molim te da sada za svaku našu raspravu imaš poseban bade – mantil – govorila je Ana.

– Pokaži pravo lice, tako govori, ja ti nisam rekao ružnu riječ – rekao je Mića.

– Vrlo ću da pričam o svakome sve što sam posmatrala vrlo pametno. I ne zaboravi imam 46 godina, a ne kao ove tvoje marionete – rekla je Ana.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.