GODINAMA JE PRELAZAK U ISLAM BIO TAJNA! Ovaj bivši ZADRUGAR je JEDINI znao Dejanovo opredjeljenje, a nikada nije PROGOVORIO!

Dejan Dragojević nedavno je šokirao javnost priznanjem da je već 4 godine u islamu, ali i video snimcima iz Meke koje je redovno postavljao na Instagram.

FOTO: SHUTTERSTOCK, PRINTSKRIN / YOU TUBE

Dok je bio u Zadruzi kao učesnik, tema njegove vjere bila je skoro svakodnevna ali on nije žeio javno da se izjašnjava.

FOTO: PRINTSCREEN YT, NIKOLA ANĐIĆ

Sa bivšom ženom koja je tvrdila da je preuzeo njenu vjeru, često se svađao, ali i svima koji su ga pritiskali da prizna.

Podsjećanja radi Menasur Ajdarpašić i Dejan su imali mnoštvo razmirica, a samo je jedan dan bio presudan da sve zaborave i ostave iza sebe.

FOTO: SCREENSHOT PINK TV

Na dan velikog praznika, Bajrama, njih dvoje su se zagrlii, čestitali i od tada držali zajedno. Svima je u tom trenutku bilo sumnjivo to što ga je Mensur nazvao “paša”, ali i način na koji je Dejan izgovorio riječi koje su, većini koji nisu u islamskoj vjeri, potpuno nepoznate.

Mnogima je njihov odnos bio zagonetan jer su se naglo pomirili i do kraja držali zajedno, te se sluti da je Dejan to direktno ili indirektno priznao Mensuru baš na Bajram, te se od tada sve promijenilo.

Kako Dalili ništa nije promicalo, u jednoj od svađa je prebacila Mensuru pomirenje i zahtijevala da prizna “Zašto je Dejan njemu brat”, ali je Ajdarpašić mijenjao temu i nikada nije dao odgovor, iako je sada jasno da je sve vrijeme znao ali nije želio da ga oda, piše Kurir.