Hana Huljić Grašo nastupila prvi put nakon poroda: Dvije godine nisam radila, svi znaju za tremu

Hana Huljić Grašo nastupila prvi put nakon poroda: Dvije godine nisam radila, svi znaju za tremu

Kada radimo zajedno nemamo odnos otac i kćer, to su dva suradnika koja se posvađaju, ali dođu do rezultata, rekla nam je Hana Huljić Grašo (32), koja je s ocem, hitmejkerom Tončijem Huljićem (61), otvorila prvu večer festivala Melodije Jadrana u Splitu.

Tonči i Hana u splitskoj galeriji Meštrović izveli su Misu Mediterana, prvu pop misu na svijetu koju su skladali zajedno. Hana je orkestrirala drugi dio Mise, Dies irae, a ovo su joj prvi nastupi nakon poroda. Djelovala je pomalo umorno jer je kćer Alba, koju dijeli s Petrom Grašom (47), kako je ranije otkrio Tonči, živahna djevojčica. Nakon dvije godine trebalo je probuditi sve što na čemu sam cijeli život radila, išla na satove pjevanja. Kako zadnje dvije godine nisam ništa radila, imala sam osjećaj da je sav trud pao u vodu, ali se nadam da sam uspjela zadovoljiti zahtjevnu publiku kao što je splitska – kaže Hana.

Bilo joj je predivno nastupati u veličanstvenom prostoru, kaže, kao što je Galerija Meštrović.Oni koji me poznaju znaju koliku tremu imam pred nastup, osoba sam koja više voli sjediti za klavirom i pisati, nego pjevati, ali imati priliku izvesti ovako nešto kao što je ‘Misa’ za mene je pravi užitak – priznaje Hana.Otkrila je Hana i kakva su joj očekivanja po pitanju Mise Mediteran. Uvijek vjerujem, nadam se za svakog tko nešto napravi da ne živi za taj trenutak, pogotovo što je u ovo uloženo jako puno truda. Vjerujem da će ‘Misa’ trajati – zaključila je.


Post Views: 6