HAOS NA BEOGRADSKOM SPLAVU: Matora po izlasku iz Zadruge srela Sanju Stanković, pa napravila incident?!

Jovana Tomić Matora prije tri dana napustila je Zadrugu, a sinoć se u muškom društvu provodila na jednom beogradskom splavu, na kojem je, u separeu preko puta nje bila i njena bivša partnerka Sanja Stanković.

Matora je u “Zadruzi 6” započela romansu sa cimerkom Anitom Stanojlović, ali se sinoć provodila bez nje, samo u muškom društvu, među kojima je bio i njen prijatelj poznatiji kao Cile, inače menadžer, direktor i vlasnik splava “Fristajler” koji je bio uhapšen početkom ove godine.

Kako je izvor otkrio za “Telegraf”, Matora se provodila, međutim u jednom trenutku njeno dobro raspoloženje poljuljano je kada je u separeu prekoputa nje ugledala bivšu djevojku.

Foto: Instagram printscreen/matora23

– Matora se provodila u muškom društvu, tu je bio i njen prijatelj koji je nedavno bio hapšen i bila je odlično raspoložena, međutim u trenutku kada se na splavu pojavila i njena bivša Sanja, Matora je potpuno potonula i počela je da besni – priča izvor koji se zatekao na splavu i dodaje:

– Kako ju je ugledala, tako je prvo prestala da igra i sela, a zatim “udarila” po čaši jako. Međutim, u jednom trenutku Matora je iz separea skočila i indirektno svojim potezima počela da proziva bivšu, što je Sanja uzvratila, ali ništa nije bilo direktno. Sanja je, kako je tekla noć, verovatno želeći da isprovocira Matoru, počela da se muva sa nekim dečkom koji je bio sa njom i Draganom Mitar u društvu – tvrdi izvor.

Inače, Sanja je na splav došla u društvu Dragane Mitar i još jedne djevojke, a smjestili su se u separe gdje je pretežno bilo muško društvo.

Foto: Instagram printscreen/mrs.happy

Podsjetimo, Jovana Tomić Matora prije nekoliko mjeseci potpuno se slomila i jecala nakon informacije da se Sanja Stanković udala, međutim, vjenčanje je bilo lažno.