HITNO SE OGLASIO ACA BULIĆ! Najavio SOUČAVANJE sa ZVEZDANOM: Slavnić se PREBLIJEDITI nakon OVIH RIJEČI

Bivša nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, često se pozivala na svog prvog momka Dragana Acu Bulića sa kojim je i nakon raskida ostala u prijateljskim odnosima i koji je tokom njenog učešća u “Zadruzi” zadužen za brigu o njenoj deci.

Nakon što su Zvezdan i 22 godine mlađa ljubavnica Anđela Đuričić diskvalifikovani iz “Zadruge”, uselili su se u stan njegovog oca Moke Slavnića.

foto: Printscreen RTV Pink

– Nisam, nisam… Razmišljao sam o tome, ali nisam još uvek. Iskreno sam razmišljao o tome da ga pozovem, da malo popričamo i da se smiri cela situacija jer je ovo otišlo predaleko. Pokušaću preko nekih prijatelja, koji su se sinoć čuli sa Mokom, da ih kontaktiram, da vidim šta se dešava – rekao je Aca, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Aninom djecom i da li je posjetio stan u kom su živjeli?

foto: Nemanja Nikolić

– Ne, s njima sam na vezi i rekao sam im da me zovu odmah ako ih bude zvao ili došao u stan kod njih. Iskreno, deca su u strahu, zato sam i hteo da ga zovem. Ja sam ih posavetovao koliko sam mogao, ali opet gledam, ljudi, 21. je vek… – završio je Bulić za Pink.rs