HOROR U GRČKOJ: U velikim neredima BBB-a u Atini smrtno stradao 22-godišnjak, preminuo i maloljetnik? Uhapšeno 96 huligana
Užasne vijesti stižu iz Grčke. U neredima koji su se jučer dogodili ispred stadiona u Ateni život je izgubio 22-godišnji navijač AEK-a, javljaju grčki mediji.

Grci su sinoć izvijestili kako je u ponedjeljak navečer oko 200 navijača Dinama, usprkos zabranama, krenulo prema Ateni gdje su se u večernjim satima sukobili s domaćinima u kvartu Nea Filadelfia, javlja Jutarnji.

Situacija je izmakla kontroli kada se skupina hrvatskih navijača našla u krugu stadiona i krenula tući sve oko sebe. Na kraju je intervenirala policija koja je uhapsila više navijača, a osam ljudi, među kojima su i Grci i Hrvati, je završilo u bolnici. Među osam hospitaliziranih bila su tri Grka i pet Hrvata, a policija je uhapsila ukupno 96 ljudi.

Neki hospitalizirani su u bolnicu dovedeni u jako teškom stanju, a nešto kasnije Grci su javili i tužnu vijest da je preminuo 22-godišnjak koji je dovezen s ubodnim ranama napravljenim oštrim predmetom. Sport24 javlja kako se u jednom trenutku pojavila i informacija o drugoj smrti od posljedica nereda. Navodno je život izgubila i maloljetna osoba, no Grci pišu kako za to nema potvrde.

Podsjećamo, UEFA je, izgleda s pravom, odlučila da na stadionu neće biti gostujućih navijača.