“HRABROST JE PRESKOČITI KAPIJU!” Prvo oglašavanje diskvalifikovane zadrugarke – objavila privatne prepiske!

Ivana Šopić pročitala je noćas pismo Velikog šefa u kom je saopšteno da je Valentina Stanković diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija.

– Zadrugari, ovim putem vas obavještavamo da je Valentina diskvalifikovana iz “Zadruge” zbog samoinicijativnog napuštanja. Ona će na osnovu ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50.000 eura, a televizija Pink će je tužiti u skladu s tim. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je zvanično saopštenje.

Valentina je po napuštanja imanja došla u posjed svog telefona i iskoristila je priliku da komunicira sa svojim pratiocima putem Instagrama.

Valentina je objavila svoju sliku i napisala “Bolje ne umijem”.

Potom je objavila riječi podrške koje koje je dobila od svojih pratioca.

Valentina Stanković

– Nisi ti kriva, jednostavno, svega ti je došlo glave i okružena si 24/7 lošim ljudima i haosom. Greota što nisi sebe uvjerila da možeš da izdržiš još mjesec dana pakla, da pobijediš svaku djevojku koja je ušla u taj začarani krug i da budeš prava slika morala i časne djevojke, što i jesi. Žao mi je što si tako izabrala i što te snašlo, budi jaka, nemoj se više dovoditi u probleme kroz život i pametno biraj ljude sa kojima ćeš dijeliti trenutke i život – glasila je ova poruka.

Valentina Stanković

– Dijete drago, zašto izađe iz Zadruge pred kraj, toliko si se mučila ovih mjeseci i sad ovo – glasila je druga poruka.

– Ko zna zašto je to dobro. A kažu da sam borbena… A da je luda, luda je, udara ko struja, ništa ne boli, samo crkneš – odgovorila je Valentina.

Valentina Stanković

– Draga Vale, budi sretna što si izašla, ne može to baš svako. Hrabrost je velika preskočiti kapiju. Uživaj u svakom danu od sad, pa u narednih 100 godina – glasila je još jedna od poruka.