“IDE NA ROBIJU, USR*ĆU MU SE U ŽIVOT!” Šavija iz bolnice urnisala Karića, poslala poruku i Misici!

Nataša Šavija prebijena je noćas oko 1:40 u etno selu Vrdnička kula, na svadbi, a kako je starleta sama izjavila, povrede joj je nanio bivši zadrugar Stefan Karić.

Prema posljednjim informacijama, Karić je i zvanično osumnjičen za prebijanje Nataše Šavije, a policija intenzivno traga za njim.

Starleta ima polomljenu viličnu kost, desno oko joj je potpuno zatvoreno, a kako je istakla, nalazi se na odjeljenju Intenzivne njege u Kliničkom centru Vojvodina i čeka na operaciju.

Foto: Instagram printscreen/natasa.savija/Twitter printscreen

Ona se oglasila na svom Instagramu i otkrila još detalja:

– Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom tačno je sve, za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage, jer je prijavljen policiji, ali samo da zna da ću mu se usr*ti u život, jer se za ovo ide na robiju! U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju. Slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac), da ne pričam. Ovo mi se nikad u životu nije desilo, a onu devojku (Jovanu Ljubisavljević prim. aut.) je Bog pogledao što se na vreme spasila od psihopate, koji deluje kao cica mica, anđelčić. Zapravo je ženomrzac i naravno samo žene može krvnički da bije. Ali polako, sve će doći na svoje… – napisala je Nataša.