Idem kod pedikira da me nagradjuje za los brak…

Idem kod pedikira da me nagradjuje za los brak… U braku sam 5 god. Imamo dvoje dece. Brak mi je postao dosadan sa suprugom. Kad zelim otici na pedikir ili kod frizera obavezno moram decu ostaviti svekru i svekrvi jer muž

neće da čuva decu, onda sam odlučila da kaznim muža a sebe da nagradim za loš br k sa drugim čovekom, sa ljubavnikom. Sa mužem sam često u konfilktu jer se stalno meša u sve. Ni u krevetu stvari nisu bolje. Jednom u petnaest dana u trajanju od 10 minutra.

Muž i ja dugo nismo mogli dobiti bebu i jedina opcija nam je bila vantelesna oplodnja. Nismo imali dovoljno novca, pa smo bukvalno prosili od naših porodica, kako bi smo barem dobili šansu da postanemo roditelji. Moji majka i otac žive u velikom stanu i imaju jedan manji koji izdaju. Samo su slegli ramenima i rekli: “Pa ništa, ako nemate – nemate”. A svekar i svekrva prodali jedini stan koji imaju, kupili manji i nama dali ostatak novca, bez da smo im tražili da urade tako nešto veliko. Odužujemo im se svaki dan na neki mali način, ali njima je najveće “oduženje” unuka koju su dobili pre 4 meseca. Hvala im do neba!