Imala sam stabilan brak, onda sam dobila nestabilnog kolegu…

Imala sam stabilan brak, onda sam dobila nestabilnog kolegu… Ne mogu da verujem da mi se ovo dešava… Iz vedra neba me strefilo. U braku stabilnom već dve decenije, volim svog muža i našu porodicu,

i naš život. Al dođe novi kolega, mlađi od mene koju godinu i dobrica i tako sladak… Osećam se kao tinejdžerka kad je pored mene. 🙈 Naravno da neću ništa raditi po tom pitanju ali stvarno ne mogu da verujem da ovakvu želju budi drugi muškarac a da to nije moj muž.

Uvijek sam bila stidljiva i uvijek su me djeca zezala. Kad sam bila u osnovnoj zezali su me da izgledam kao muško (jer sam bila kratko ošišana), onda da sam okata (jer imam krupne oči), kad sam prešla kod nastavnika govorili su mi da sam ružna, da sam kao grob. U srednjoj mi je jedan dečko rekao da sam najružnija u generaciji. Čitavo svoje školovanje bila sam žrtva vršnjačkog nasilja. Sad mi je predivno u životu, imam dečka, završila sam fakultet, lijepo izgledam, ali i dan danas se probudim iz košmara kako mi neko govori da sam ružna. Nikad ovo nisam rekla nikome, jer nisam htjela da rastužujem roditelje.