IPAK NIŠTA OD VJENČANJA – Car isponižavao Aleks pred auditorijumom i obrisao pod njenim dostojanstvom

Starleta Aleks Nikolić uživa na hrvatskom primorju sa svojim dečkom Filipom Carem. Ona odmara u Crikvenici gde se nalaze i njegovi roditelji kao i njegova sestra. Oni su povučeni i ne vole da se pojavljuju u medijima, a i Car i Aleks su nagon egzibicioniuma u rijalitiju odlučili da se i sami povuku iz javnosti te se rijetko oglašavaju.

Ipak, ovog puta su se javili preko kamera uživo u programu “Premijera vikend specijal”
Oni su otkrili da li su razgovarali na temu datuma venčanja, pošto su se vjerili u Zadruzi. Ipak, Car je odmha počeo da vrda te je i priznao:

– Nismo ni spomenuli to (smijeh) – nasmijao se Car, koji je na ovaj način rekao da nema ništa od vjenčanja u skorašnje vrijeme.

– Nismo pričali o tome stvarno, ali ćete biti obavešteni kad budemo odlučili – rekla je Nikolićeva kojoj nije bilo do smeha, jer je očigledno opet sa nekim muškarcem koji ne uzima njenu dobrotu i poštenje za ozbiljno. .

Car je ovom prilikom otkrio da li je sretan zbog pobjede u “Zadruzi” svoje vjerenice, te je istakao da je preponosan na njeno ponašanje tokom proteklih devet mjeseci rijalitija.

Zadruga Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Kada sam ja u pitanju nisam se nadao, a za nju sam se baš nadao i smatrao sam da je zaslužila tu pobedu. I da nije pobedila, za mene bi bila pobednica, jer je tamo najkvalitetnija bila od svih. Od kako smo izašli, osetim da ljudi negde taj nedostatak ljubavi da li svojim najbližih, usmeravaju ka Aleksandri sa nekim negativnim komentarima. Nikome nismo ni na šta odgovorili, ne pokušavamo da budemo deo medija, totalno smo se povukli iz svega. Osećao sam se glupo jer su mnogi osporavali njenu pobedu, ali je ona osoba koja kroz devet meseci nikoga nije ugrožavala, vređala, tako da je samim tim bila posebnija i drugačija. Nikada se nije nametala da bude u prvom planu – rekao je Car.

– Kako je istakla, Aleks nije očekivala pobedu smatravši da će to ipak biti Ana Ćurčić, te je ovom prilikom otkrila kako se osećala kada je voditeljka Dušica Jakovljević u velikom superfinalu podigla njenu ruku i izgovorila njeno ime.

Zadruga Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Mi smo svi mislili da će Ana da pobedi, ali je Filip potencirao da će se razočarati ako ja ne pobedim. Rekla sam da mi je bitno da izađem s parama i da izađemo zajedno i ništa drugo. Kada je Dušica podigla moju ruku, nisam mogla da verujem. Ne znam šta mi je prošlo kroz glavu, ja sam samo vrisnula. Ja sam posle par dana došla k sebi i shvatila da sam ja pobedila u “Zadruzi 6”. Svi su mi moji pričali: “Je l’ si svesna da si pobedila u Zadruzi?”, ja nisam bila svesna. Presrećna sam i zahvalna sam većini, jer je većina izabrala da budem pobednica. Nikada ne govorim naglas šta želim, da mi se ne izjalovi – rekla je Aleks.