ISPLIVALA ŠOK INFORMACIJA: Marija KAO RIS jurila Miljanu po Beogradu! “MALI ŽELJKO JE OSTAO SAM!” (VIDEO)

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili smo bivšeg zadrugara i vlasnika čuvenog Etno sela u kojem učesnici Zadruge provode najviše vremena po završetku svake sezone, Baneta Đokića.

Bane je nedavno započeo žestok rat sa ocem Maje Marinković, Radomirom Takijem Marinkovićem kada je objavio snimak gole Maje kako sedi na krevetu, a u opisu snimka on navodi da Maja psuje upravo Taki i da je u alkoholisanom stanju.

Majin otac se ubrzo oglasio, pa najavio tužbu za Baneta, a Bane mu je u emisiji “Između dve vatre” zaprijetio sa još materijala koji posjeduje o Maji.

– Marija je jurila Miljanu po Beogradu, tražila ju je gdje je, pošto nije bila nekoliko dan au apartmanu, dok je mali Željko tražio gde je Miljana i ostalo je dijete samo, Filip je čuvao to dijete. – šokirao je Đokić, pa dodao:

– Car ga je čuvao nekoliko dana dok je Miljana kockala i išla tamo po Borči i po gradu, kod moje drugarice koja je menadžerka jednog slot kluba – objasnio je Bane.

Cijelu emisiju pogledajte ispod ovog teksta: