ISPLIVALO, GARANTUJEMO BIĆETE VRLO IZNENAĐENI: Njih troje su glavni favoriti za pobjedu u Zadruzi, a tek kad vidite broj 1

Ostalo je još nekoliko dana do kraja šeste sezone rijalitija “Zadruga”. Ovu sezonu je Veliki šef Željko Mitrović odlučio da skrati i zato ćemo za nekoliko dana gledati finale ovog šoua.
Prije nekoliko dana Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su diskvalifikovani iz “Zadruge”. Njih dvoje i Ana Ćurčić su i “nosili” glavnu priču u sezoni koja je pri kraju. Mada, Zvezdan zapravo i nije bio miljenik publike dok je bio u rijalitiju, već naprotiv.

On je taj koji je imao najviše hejtera, pa i i pre diskvalifikacije zapravo i nije mogao da se nada pobjedi. Ali troje učesnika trenutno se posebno izdvajaju u odnosu na sve preostale takmičare na imanju u Šimanovcima.

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL

Bilal Brajlović – on je već mjesecima u samom vrhu po podršci fanova. Neki sukobi u rijalitiju, naročito kada je “spuštao” Filipa Cara, donosili su mu poene kod onih kraj malih ekrana.

Aleksandra Nikolić je u “Zadrugu 6” ušla sa zajedničkom podrškom prošlogodišnjeg pobjednika Dejana Dragojevića i svojom. Ona je u toku rijalitija prevarila Dejana, ali i dalje ima značajnu podršku, zbog koje je ona među tri trenutno glavna favorita za pobjedu

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Među favoritima trenutno je Ana Ćurčić. Ona je pokupila poene kao neko ko je najviše propatio u trouglu sa Anđelom Đuričić i Zvezdanom Slavnićem. Najveći dio publike stao je na njenu stranu onog momenta kada je prevare, a potom i uživo ponižavana i zlostavljana od strane svog nekadašnjeg partnera, piše Espreso.

FOTO: PRENTSCREEN/YOUTUBE/ZADRUGA OFFICIAL