ISPLIVAO SNIMAK JELENE KARLEUŠE IZ STUDIJA DOK PJEVA NAJTEŽU BALADU UŽIVO: Pjevačica se oglasila i svima poručila OVO!
Jelena Karleuša odlučila je da nakon što je predstavila 19 novih pjesama na svoja dva albuma “Alfa i Omega”, objavi na društvenim mrežama kako je izgledalo snimanje u studiju njene najemotivnije balade “Ja”. Pjevačica je u svojoj objavi napisala i da izaziva sve mlade talente da otpjevaju ovu pjesmu i da je taguju, a nakon toga će ona odabrati pobjednika, i tu pjesmu će zajedno izvesti u nekom od njenih narednih gostovanja.

– Snimila sam puno preteških pjevačkih pesama, ali mislim da je teža i od “Tihog ubice” i “Ne vredi” upravo ova “Ja”. Veoma teške za live pevanje. Evo ga jedan pjevački čelendž svim mladim pjevačima. Snimite kako pjevate ovu pjesmu i tagujte me. Objaviću onog ko bude najbolji i biće sa mnom gost u jednoj od narednih uživo emisija, gdje ćemo ovu pjesmu izvesti zajedno. Zapamtite, pored tehnike, disanja, postavke vokala i dikcije, u ovoj pjesmi najbitnijne srce! Emocija, dajte mi vaše srce. – napisala je pjevačica u svojoj objavi.Podsjetimo, nakon 11. godina, Jelena Karleuša, objavila je dva albuma pod nazivom “Alfa” i “Omega” i kako sama kaže, srušila granice domaćeg šoubiza s obzirom da se to prvi put desilo na našoj estradi.

Jelena je svojoj publici nedavno riješila da se oduži i napravi koncert na Beogradu na vodi, a ulaz za ovaj spektakl bio je potpuno besplatan. Jelene su podržale i mnoge njene kolege koje su prisustvovale ovom događaju.

Kurir.rs