IVAN MARINKOVIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NAKON DOLASKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: Posupak Marije Kulić IZNENADIO mnoge

IVAN MARINKOVIĆ ŽESTOKO REAGOVAO NAKON DOLASKA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD: Posupak Marije Kulić IZNENADIO mnoge

Marija Kulić rekla je Ivanu Marinković da je u “Zadruzi” dolazio Centar za socijalni rad zbog ponašanja njene kćerke, Miljane Kulić.

– Jutros bio Centar za socijalni rad, kontrola poslije onakvog njenog agresivnog ponašanja prema meni, morala je da radi Centar za socijalni rad i kontrola, cijelo jutro. Ovdje došli, bili i u apartmanu – otkrila je Marija.

Ivan je nakon toga riješio sa porazgovara sa Miljanom sa kojom ima sina Željka.

– Nezadovoljna si, ne radiš ni malo na sebi. Kad te tapšu po ramenu, tebi je super. Ti si meni nebitna, kada sam šetao sa Željkom on me je upitao: “Tata, jel su ovi ljudi sretni”, ja razmišljam nije bilo nikoga tu, bio sam šokiran, ali on tačno prepoznaje ovo ovdje. On sa tobom nije sretan, a ti to tako preskačeš, jer ti je teško da tako nešto izgovoriš. Ti ne radiš ništa na tom planu da središ svoj život. On treba da zna da njegova majka ima jednog momka koga je izabrala, dijete to vidi i osjeti. Ide tamo gdje mu je lepo – pričao je Ivan.

– Sada me zanima mnogo više to dijete, bilo bi mi draže da sutra kada dođe do mene i Jelene, on bude zadovoljan. Zato si ti nezadovoljna jer osjećaš sve ovo što sam ti rekao. Najviše bih volio da si ti u redu, da ne bude da sutra pozovem i javlja mi se Marija – nastavio je on.

– Upravu si za većinu stvari, ja jesam trenutno nezadovoljna jer moja majka ne prihvata Zolu. Dijete je povezano sa mnom i ja znam da on osjeća kada sam ja sretna a kada ne – pričala je Miljana.

– Ti napravi sebi da budeš srećna – rekao je Ivan.

– Ne mogu – rekla je Miljana.

– Možeš nego te vuče ovo ovde – kazao je Ivan.

– Moja majka me ucijenjuje i zbog nje ne mogu da budem sretna – rekla je ona.

– Želim da uzmem život u svoje ruke – rekla je Miljana.

– Ti sebe tješiš i misliš da vladaš situacijom – kazao je Ivan.