“IZAŠAO SAM IZ SVEGA TOGA!” Voditelj “Zadruge” napustio posao – Kolege znaju, ne mogu više da se oslonim na njih

Dragan Marinković Maca izašao je iz sfere ugostiteljstva, o čemu je odlučio da progovori javno. Voditelj rijalitija “Zadruga” i glumac navodi da je na Balkanu malo šta isplativo.

– Na ovim prostorima nije ništa ispativo. Nedavno sam bio u Sidneju na turneji, sreo sam i jednog svetski poznatog stand-up komičara koji je prodavao karte za 220 dolara, a sala prima 60.000 ljudi, tako da je frajer uzeo sigurno šest miliona dolara za noć. Isplativost bilo čega je suvislo komentarisati – kazao je Dragan Marinković Maca na početku.

Foto: Srbija Danas

– Prvenstveno želim da sam kreativno zadovoljen, pa onda finansijski. Kada nešto voliš, onda ništa nije problem. Po vokaciji sam glumac i reditelj, a jedno vreme i šoumen, bitno je da ljudi vole ono što radim i da imam svoju publiku – rekao je Marinković i otkrio zašto se više ne bavi ugostiteljstvom, iako je prvobitno uložio mnogo u pokretanje ovog biznisa:

– Ugostiteljstvo sam voleo još kao klinac, kasnije sam držao neke restorane, klubove… Izašao sam iz toga, više nema smisla, neće niko da radi. Svi bi preko noći avione i kamione… Kolege ugostitelji tačno znaju o čemu govorim, samo vrte, ne može čovek da se osloni na njih. Posao je dobar u smislu da upoznaš mnogo lljudi, ali više mi ne pada na pamet da se bavim sa time. Za sada tako stoje stvari, ali videćemo. Nemam živaca, niko više ništa sa stilom ne radi. Zadnji sam otvorio za vreme boleštine koju su nazivali korona da bih nešto radio, ja sam radoholik, ali napustio sam tu priču.

foto: Srbija Danas