IZVINILA SE GLEDAOCIMA – Ana Ćurčić šokirala: Otkrila gnusne laži i da je završila s rijalitijem

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić konačno može da odmori od medijskog pritiska kome je bila podvrgnuta u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija.

Ona ipak nije mogla da odbije televiziju Pink koja ju je proslavila, te se uključila uživo u emisiju “Premijera vikend specijal” u kome je otkrila šta ima novo u njenom životu.

Kakav je utisak na sve što se dešavalo i superfinalnoj noći? Kako sve izgleda kad je prošlo skoro dve nedelje? – upitala je Tijana.

– Ja sam završila sve što se tiče rijalitija, ali izgleda da rijalitiji učesnici nisu, pa smo to videli u “Narod pita”. Samo napred, ja svoja posla gledam. Dočeklao me je dosta stvari, bavim se stvarima koje se tiču pravih tužbi. Nastavljen je rijaliti posle rijaltiija, nemam iskustva sa tim i iznenadila sam se. Ja se izvinjavam gledaocima u moje i Zoričino ime. Javljeno mi je da se okupkjaju i da sede i da mene žele da predstave kao lažova i kockara, lošu majku i to sve na čelu sa Slavnićem. Ja ću to da osporim sa raznim dokazima – govorila je Ana.

ZadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Koliko to boli? Je l’ patite i da li Vam je teško u ovom momentu? – dodala je Bojana.

– Naravno da me boli, iznose se gnusne laži. Ali rekla bih samo da od koga je dobro je – poručila je Ana.

ZadrugaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

Kako su reagovala deca i šta su rekli kad ste izašli iz “Zadruge”? Je l’ bilo kritika? – upitala je Bojana Lazić.

Dosta stvari je iznešeno koje nemaju veze sa životom. Za pisma nisam rekla da se iznesu, to će biti dokaz što se tiče suda i svega što je Zvezdan izneo. Deca su svašta proživela, jer mi nismo iz ovog sveta. Život me je naterao da uđem u “Zadrugu”, bilo je situacija da sam se čula sa Dejanom i to mi sad pakuju, ali meni je tad bilo lakše. Rekla sam stvari iz nemoći, patnje i nesnađnosti. Sve što sam radila nisam razmišljala, ja nisam znala da će to da ide do tolikih razmera i da sam sama sebi uskočila u stomak jer sam čula i savetovala se, a ispada da sam se pripremala, a radila sam to iz nemoći i patnje – govorila je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.