IZVODI GA POLICIJA ZBOG NASILJA: Advokat potvrdio – prijeti mu čak ovoliko ROBIJE, došao KRAJ Zvezdanove ERE?

Nakon svih dešavanja od danas, kada je Zvezdan Slavnić imao nasilničke ispade, ne samo sada već i prethodnih dana, advokat je objasnio kako stvari stoje. Prestaje da šokira javnost svojim naletima bijesa, te nasilničkim ponašanjem u Bijeloj kući „Zadruge”.

Osim što je lomio inventar rijaliti vile, prijetio je samoubistvom, bivšu Anu Ćurčić gađao raznim predmetima – ovalom mesa, pa i klupkom. Zatim, nasrtao je na brojne cimere iz šeste sezone ovog formata, da bi sada nadmašio samog sebe udarivši Anđelu Đuričić šamarom tokom okršaja u dvorištu. Ovim povodom, jedan advokat objasnio je kako stvari stoje uzimajući u obzir da je Zvezdan nekadašnji osuđenik, a onda je i otkrio kakva mu kazna, prema napisima srpskih medija, prijeti.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– S obzirom da je reč o višestrukom povratniku, u njegovom slučaju ne može da dođe do smanjenja kazne. Šamaranje se tretira kao nanošenje lakših telesnih povreda, a može da se okarakteriše i kao nasilničko ponašanje. Zakonom predviđena kazna za ovo delo je tri godine zatvora – kazao je Milan Ilić za, govoreći o nasljedniku Moke, koji je osudio ovaj čin i naglasio da je uz zadrugarku zbog svega što se odvilo.

Podsjetimo, Zvezdan je prethodne noći najprije kazao kako raskida sa Anđelom, nakon čega je ona njega molila da je ne ostavlja, pa mu dala i malo prostora da se smiri poslije teškog razgovora s nekadašnjom izabranicom, Anom. Međutim, zatim ga je zatekla u vreloj akciji sa Majom Marinković u izolaciji, gdje njih dvoje ove sedmice borave u ulozi potrčka.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.