“JA PLAĆAM POREZ I U NJEMAČKOJ I U SRBIJI” Oglasila se Viki Miljković poslije Janinog HAPŠENJA u Cirihu, evo šta je poručila još

Pjevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu jer nije imala dozvolu da pjeva nakon čega je deportovana u Srbiju. Njena koleginica pjevačica Viki Miljković otkrila je da se čula sa koleginicom nakon neprijatne situacije koju je doživjela.

– Čula sam se sa Janom, dobro je ona, hvala Bogu. To je sve u opisu našeg posla, to se dešava, to može svakom od nas da se desi. Svako ko se bavi ovim poslom, i Jana i ja, ima nas dosta koji se bavimo skoro tridesetak godina ovim poslom, pa je nemoguće da ne dođe do neke neprijatne situacije. Što se tiče mojih odlazaka i nastupa u inostranstvu, ja već više od 20 godina imam i nemačke papire i tamo plaćam porez i ovde plaćam porez. Ja sam nekako vaspitana da budem čista i više volim da me to više košta, ali da sam ja mirna. Ja verujem i da je Jana, ona je takođe živela u Nemačkoj i znam da se i ona regularno bavi ovim poslom, mi smo ta neka stara škola koja vodi računa o tome, ali nepredviđenje situacije mogu uvek da nam se dese – rekla je Viki.

FOTO: PRINTSCREEN TV PINK

Podsjetimo, pjevačica je navodno provela noć u zatvoru prije nego što je prvim letom vraćena za Beograd. Na slavlju je Jana trebalo da nastupi zajedno sa Ljubom Aličićem.

Međutim organizatori su odmah našli rešenje i našli zamjenu i umjesto nje je pjevala Emini Tufo. Ljuba Aličić je na početku svog nastupa pozdravio publiku i tom prilikom je prokomentarisao situaciju sa koleginicom.

“A Janu nek je sramota što nije došla’, rekao je prije nego što je počeo da pjeva, piše Blic.