JANA DOŠLA ZAGRIJANA NA SVADBU ĐANIJEVOG SINA! Pjevačica popila piće prije veselja da se opusti, a ovako će da liječi MAMURLUK

Pjevačica Jana Todorović otkrila je da planira da popije koju čašicu više na vjenčanju Đanijevog sina, a zatim istakla da rasol najbolje liječi mamurluk.

Sin Radiše Trajkovića Đanija i Slađane Trajković, Marko Trajković, danas je u Hramu Svetog Save izgovorio sudbonosno “da” svojoj izabranici Minji.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Odmah nakon ceremonije sklapanja braka, mladenci i gosti su se zaputili u jedan prijestonički restoran gdje će biti upriličeno gala slavlje.

Među zvanicama od javnih ličnosti našla se i pjevačica Jana Todorović.

– Ja sam prošle godine za Đanijevog starijeg sina pevala sve ono što se traži, a videćemo sada, neka to bude isto po njegovoj želji. Prošle godine je bilo ludo, nadam se da ćemo se i ove godine dobro veseliti – ispričala je pjevačica za Kurir.

FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

Jana je otkrila da se već zagrijala pred svadbu, ali i da planira na veselju da popije koju čašicu više.

– Ja retko kad pijem, kad radim ne pijem, a večeras ću sigurno da popijem. Kažu da postoje neke nove infuzije koje se primaju za lečenje mamurluka, ali kako su mene moji roditelji učili, pio se rasol za lečenje mamurluka. Ja sam se već malo zagrejala, popila sam jedan džin tonik, možda ću da popijem gusti sok – izjavila je Jana za Kurir.