JANJUŠ PREBLIJEDIO: U “Zadrugu” stigla tužba njegove supruge Ene, MOMENTALNO NASTAO KOLAPS

Marko Janjušević Janjuš je od početka “Elite” u centru pažnje, prije svega zbog bliskog odnosa koji je razvio sa Aneli Ahmić. Bivši košarkaš je do sada u rijalitiju proveo sedam godina, a njegovo učešće u nekoliko sezona “Zadruge” obilježila je burna veza sa starletom Majom Marinković.

Janjuš je prije nekoliko godina u rijalitiju sa Majom prevario svoju suprugu i majku djeteta Enu Senić, koja je ubrzo nakon javne prevare odlučila da podnese zahtjev za razvod braka.

Nakon što su se sudski razveli, donijeta je odluka i o starateljstvu nad njihovom zajedničkom kćerkom Krunom, koju je Janjuš mogao da viđa u dogovoru sa Enom. Ipak, nakon niza drugih poniženja koja je od njega doživjela, Ena je odlučila da tuži svog bivšeg supruga i zahtijeva da se model viđanja djeteta promijeni, odnosno, da sud odredi kada, koliko i pod kojim uslovima će Janjušević moći da viđa dijete.

Tužba je stigla na adresu Bijele kuće, u junu 2021. godine, kada je Marko gotovo svakodnevno imao incidente pred kamerama sa Majom Marinković. Trenutak kada je Janjuš za crnim stolom saopštio cimerima da mu je stigla tužba od bivše supruge je jedan od najbolnijih tokom cijele četvrte sezone, a Maja je i tada napravila dramu i scenu, pitajući se šta će biti sa njom i njihovom vezom, a ne razmišljajući o tome da je Janjuš u tom trenutku doživio svojevrsni šok kada je shvatio da treba da se bori za svoju porodicu.

Maja Marinković

Detaljnije pogledajte na snimku ispod: