JAVILA MU SE IZ NJEMAČKE – Aca Bulić dobio informaciju da je njegovo i Anino DIJETE ŽIVO, ovo potreslo čitavu porodicu?

Ljubavna priča Ane Ćurčić i Ace Bulića glavna je tema mjesecima unazad, kako u Bijeloj kući, tako i u javnosti.

Njih dvoje su iznijeli istinu o svemu što su zajedno preživjeli, između ostalog i gubitak djeteta po rođenju, što je na njih ostavilo neizbrisiv trag i traumu koju nikada nisu preboljeli.

Ana je tada jedva ostala živa, a za kćerku koja je trebalo da se zove Aleksandra im je rečeno da je preminula, u šta oni nikada nisu povjerovali.

Sada su se, kako piše Svet, pojavile informacije da im je kćerka živa i da živi u Njemačkoj, a Bulića je poruka koju je dobio od nepoznate žene šokirala.

– Ta žena je ispričala neku nelogičnu priču, ali kada vam neko pomene da vam je dijete živo za koje ste sumnjali da je preminulo, nije vam svejedno. Aca je zanijemio kada je pročitao mejl, plakao je kao malo dijete jer mu je to vratilo lavinu emocija iz tog perioda i sjetilo ga na tragediju koja je njega i Anu obilježila za cijeli život. Sreća, nije bio sam, majka njegova koja inače Anu mnogo voli mu je rekla da ignoriše te mejlove iz Njemačke jer je ubijeđena da to šalju fanovi rijalitija i da su te priče plod nečije mašte jer da su istinite, svako normalan bi ih prenio na drugi način i priložio bi neke dokaze – priča izvor za Svet.