JAVNO MOLI DEJANA ZA POMOĆ! Aleks se obratila Dragojeviću uživo u programu – potrebna joj je njegova zaštita!

Dušica Jakovljević ugostila je u emisiji “Narod pita”, pobjednicu šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, Aleksandru Nikolić. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšom zadrugarkom. Bojanu iz Kruševca je pošlo za rukom da ga uključe u emisiju.

– Ko je bio vaš favorit? – pitala je Dušica

– Prelepa mlada dama koja sedi pored vas. Aleks želim da te pozdravim, zaista sam neko ko voli kako izgledaš, muškarac sam i volim lepe žene i hoću da kažem da sam slao poruke za tebe – rekao je Bojan.

– Hvala puno, susrećem se sa dosta takvih poruka – rekla je Aleks.

– Je l’ ste očekivali da će se na sceni naći baš Aleks i Ana i koliko ste strepili? – pitala je Dušica

Aleksandra NikolićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Iskreno, nisam jer je preovladala priča oko Ane Ćurčić i zato sam i glasao još više, da bi se kotirala što bolje. Osim lepote najveći utisak ostavila je njena neposrednost i iskrenost. Nisam verovao, ali kao da sam ja pobedio. Do samog kraja je bila velika neizvesnost. Video sam dosta negativnih komentara na društvenim mrežama, interesuje me da li ona pretpostavlja da te uzvrede mogu doći od pojedinih podrška zadrugara i muškaraca ili bivšeg partnera? Da li su najveći broj uvreda njihovi fanovi? – rekao je Bojan.

– Iskrena da budem da. Rekla sam da su to podrške nekih bivših zadrugara. Naravno da mi je teško i da se sa time suočavam. Najbitnije mi je da je većina primetila u meni dobro. Brzo čak i praštam neke stvari. Nikoga ne bih spominjala, ni bivše partnere, nikoga – rekla je Aleks.

– Ja sam to primetio, najviše je podrške dečka iz Sarajeva Bilala i tvog bivšeg partnera. Ne mogu da shvatim da dva muškarca koji trebaju biti džentlmeni ne mogu da upute apel svojoj podršci. Znam da nije lako prihvatiti da je devojka pobedila – rekao je Bojan.

Aleksandra Nikolić, Dušica JakovljevićFoto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Postoje fanatici koji toliko idealizuju nekoga koga vole, tim ljudima koji su prešli granicu normalnog obožavanja. Oni zapravo, nema tog apela i naravno da bi bilo džentlmenski da njih dvojica kao i bilo ko urade. Da li misliš da neko može da utiče Aleks? – pitala je Dušica

– Ja ne mogu da krivim Dejana, to je njegova podrška ili Bilalova, da bilo bi lepo da apeluju, ali opet svako pokazuje sebe kakav je, nisu oni krivi. Da me svi vole nešto ne bi bilo u redu sa mnom – rekla je Aleks.

Detaljnije pogledajte u nastavku: