JAVNO SE OGLASILA! EVO GDJE JE ACA BULIĆ: Ana otkrila u lajvu, a onda progovorila o sinu

Jasno se oglasila!

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka u šestoj sezoni rijalitija “Zadruga”, uključila se u lajv na Instagramu kako bi se zahvalila svojoj podršci.

– Dobro sam. Iscrpljena sam jako, ali sam dobro. Hvala svim ženama koje su prepoznale moju priču i podržale me. Nije mi bilo lako. Ko me je razumio – razumio me je, a ko nije – šta ćemo mu sad? – poručila je Ana, a zatim se osvrnula na sina Luku.

Luka neće da da svoj Instagram nalog. Vidim da mi mnoge od vas poručuju da bi voljele da im bude zet. Znate li vi koliko mi takvih ponuda imamo? (smijeh)

– Aca spava – odgovorila je Ćurčićeva i na pitanje o Draganu Buliću Aci, bivšem emotivnom partneru koji ju je dočekao na imanju u Šimanovcima, a zatim se osvrnula i na kumu Milenu Kačavendu, čije je priče u javnosti demantovala, poručujući da ne zna zbog čega je ispričala sve te neistinite stvari u medijima.

-Pustite kumu. Kuma se borila na svoj način. Naravno, kuma je kraljica – istakla je nekadašnja zadrugarka, pri čemu su mnogi u komentarima diskutovali o ironiji u njenom glasu dok je izgovarala ove riječi.

– Eto, to je to. Samo sam željela da se zahvalim svima na podršci. To mi znači jako puno. Moram još malo da se odmorim, naspavam i dođem sebi, pa ćemo uskoro pričati malo duže – zaključila je Ana.

(pink.rs)