JEDVA ČEKA DA VIDI SINA, A SNAHU… Oglasila se majka Zvezdana Slavnića, a za Anđelu rekla ovo!

Rijaliti par, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić diskvalifikovani su iz rijalitija ”Zadruga” nakon čega su otišli u stan kod njegovog oca Moke Slavnića gdje se i trenutno nalaze.

Crnogorka će sada imati priliku i da upozna Zvezdanovu majku Slavicu koja je na početku bila protiv njihove veze, ali je onda odlučila da pruži punu podršku sinu i okrene leđa snajki Ani Ćurčić.

– Slavica jedva čeka da vidi Zvezdana. Čuli su se telefonom i sve vreme su plakali. Mnogo su se uželeli jedno drugog. Zvezdan joj je objasnio da voli Anđelu i da ona mora prihvatiti njegovu odluku i tu vezu. Dogvorili su se da svo troje idu na ručak gde će o svemu pričati – kaže izvor blizak Slavniću i dodaje:

– Ana joj nije više omiljena snajka jer joj je Zvezdan rekao koliko mu je zla nanela u “Zadruzi”. Slavica joj neće zaboraviti sve što je na nju uradila ali je ipak promijenila o njoj mišljenje, shvatila je da nije tako sjajna snajka kako se predstavljala – rekao je.

Slavica se oglasila i otkrila da će uskoro imati susret sa sinom i novom snajkom.

– Jedva čekam da vidim sina. Tačno je da ću se naći sa njim i sa Anđelom, ali ne bih otkrivala detalje. Zvezdan mi mnogo nedostaje.