“JEL’ IMA NEŠTO BOLJE OD OVAKVOG MUŠKARCA” Trudna Helena Topalović pokazala šta je njen muž uradio za njihovu kćerku (FOTO)

Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, je u drugom stanju, a ona i njen suprug Dragan Aleksić su u tajnosti rekli “da” u septembru 2021. godine i uskoro će se ostvariti se kao roditelji djevojčice.

Helena je sada na svom Instagram profilu objavila kako njen muž sređuje krevetac za njihovu nasljednicu i nije krila koliko je ponosna što pored sebe ima pravog muškarca.

“Jel’ ima nešto bolje, nego muškarac koji zna da radi sve po kući? Nama majstor ne treba. Hvala mom mužu što je sve sam namjestio i sklopio krevetac. Ljubav i strpljenje i sve može” – napisala je ponosno Helena.

Podsjetimo, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić, kako je pisao portal “24sedam” bogati je biznismen, koji u Dubaiju posjeduje zgradu od čak 20 spratova.Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Prije braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije “Happy” Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dijete.

Blic