JELENA PEŠIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Voditeljka blista u zagrljaju Mladena Vuletića, evo kako izgleda u BLAŽENOM STANJU

Bivša učesnica rijalitija Jelena Pešić ponovo je u drugom stanju stanju, a prije devet mjeseci je na svijet donijela kćerkicu kojoj su dali ime Mila.

Ona i njen izabranik Mladen Vuletić ponovo čekaju djevojčicu, a tim povodom se Jelena nedavno i oglasila.

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Istina je da sam ponovo trudna! Krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo i pol bebe. Stiže još jedna devojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i želeli dve ćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo jer prethodno sam imala komplikacije, Mila je prevremeno rođena u osmom mesecu i nisam želela da se vest širi dok ne budemo sigirni da je sve kako treba – rekla je Jelena i dodala:

– Beba nam stiže u avgustu, imema smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može celu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže – poručila je Jelena.

FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ona je na društvenoj mreži instagram večeras objavila fotografiju na kojoj se nazire trudnički stomak, dok joj društvo pravi njen izabranik.