JEZIVA ZAKLETVA MAJE MARINKOVIĆ – otkriveno šta je šaputala na dedinom grobu: Svi se ŠOKIRALI ZBOG NJENIH RIJEČI

Maja Marinković prošle nedjelje izašla je iz “Zadruge” kako bi prisustovala dedinoj sahrani u Belom Potoku. Maja je bila vidno uplakana i potresena, pogotovo kad je vidjela svog oca Radomira Marinkovića Takija sa kojim je imala priliku da razgovara i da se posavjetuje kako da dalje nastavi u rijalitiju.

Naime, Taki je svojoj mezimici ispričao da je Filip Car mrzi iz dna duše i da mora da zaboravi na njega, da joj je poželio smrt i da preko toga ne smije da mu pređe, te da je najbolji dečku za nju Bilal Brajlović, o čemu je Republika već pisala.

Međutim, kada se gužva raščistila, Marinkovićeva se zaklela na dedinom grobu da će se osvetiti Caru za sve što joj je uradio.

– Maja je bila mnogo potresena, u jednom momentu se telefonom čula i sa majkom koja je takođe posavetovala da se skloni od Cara. Kada je stajala na grobu svog dede, Maja se Takiju zaklela da će da se osveti Filipu. Otac joj je rekao da to ne govori i da samo treba da zaboravi da on postoji, a ona mu je rekla da će da vidi on ko je Maja i da će platiti za svaku njenu suzu – otkriva za Star drugarica rijaliti zvijezde koja je prisustvovala sahrani.