“KAKVA CRNA LJUBAV…!” Nakon vijesti da su se Edo i Dragana pomirili, Fetić se oglasio: Ovo je PRAVA ISTINA

U medijima je odjeknula vijest da su se bivši ljubavnici i zadrugari, Dragana Mitar i Edis Fetić pomirili.

Kako je “Pink.rs” pisao, oni su uhvaćeni u Sarajevu zajedno, a sada se Edo oglasio za SrbijaDanas i otkrio da li su ponovo u ljubavi:

– Ma, kakva crna ljubav. Slučajan je susret bio. Sasvim slučajno smo se sreli u Sarajevu. Nismo u svađi, daleko od toga, ali takođe, nismo ni u ljubavi, sasvim korektan odnos – rekao je Edis za SrbijaDanas.

Foto: Srbija Danas

Podsjetimo, Dragana se takođe oglasila za medije te rekla da ju je Edo kontaktirao nakon što je vidio njenu objavu na društvenoj mreži Instagramu, da se nalazi u Sarajevu:

– Nismo se pomirili, nismo u vezi, ja bih stvarno rekla da je tako, nemam šta da krijem. Slučajno smo se sreli u Sarajevu. Ja sam tamo otišla sa sinom, imala sam nešto da završim i on je video stori koji sam objavila. Pozvao me je, pitao šta ću u Sarajevu, rekao je da se i on zadesio tu, poslom, i pitao da popijemo kafu.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Rekla sam: “Što da ne”, što ne bih popila kafu? Sa svakim bih je popila. Sedeli smo, popili kafu, ispričali se i prošetali tu, centrom i to je to. Stvarno se nismo pomirili – rekla je Dragana u razgovoru za Pink.rs nedavno.