KAKVA SRAMOTA NA USKRS U ZADRUZI: Zvezdan uradio ANĐELI NEŠTO BAŠ SRAMNO, ona se PONIZILA ZA CIJELI ŽIVOT

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić razbjesnili su javnost svojim najnovijim potezom i dokazali da uopšte ne razmišljaju o svojim najbližima.

Tokom spremanja za Uskršnji ručak, Anđela je došla u izolaciju da posjeti njenog izabranika, Zvezdana Slavnića, a onda su pali i vreli dodiri naočigled milionskog auditorijuma.

Zvezdan je najprije Anđelu počeo da dodiruje po grudima i ćuška po zadnjici, na šta se Anđela nije mnogo bunila.

Inače, bivša zadrugarka Super Cveta otkrila da Vaskrs proslavlja u krugu porodice, ali i vjerenika sa kojim će ubrzo stati na ludi kamen.

Cveta je otkrila sa kim provodi praznik.

– Uskrs provodim sa porodicom i između ostalog sa mojim novim partnerom, tačnije verenikom. Idemo na Kosmaj, u prirodu. Sve se bojim da to izgovorim javno, da ne use*em, ali sam mnogo srećna. Nikad nisam bila ovako nasmejana, voljena i ispunjena. Opštinsko venčanje planiramo u narednih par nedelja, a veliku svadbu verovatno na leto.

foto: Printscreen/zadruga

Priznala je da je farbala jaja, ali da joj nisu ispala kako bi trebalo.

– Da, farbali smo jaja zajedno i užasno su ispala, ništa nije ispalo kako sam planirala. Kupili smo neku farbu za hladno farbanje jaja i to nije ispalo kako treba i jedno su ispala dobra ona staromodna sa sirćetom i lukovinom. – rekla je Cveta za “Pink”.