KAO PUŠTENI SA LANCA! Nakon diskvalifikacije Zvezdan i Anđela uhvaćeni na djelu – ovako se bahate (FOTO)

Otkako se po diskvalifikaciji iz “Zadruge 6” Anđela Đuričić dočepala mobilnog telefona, nikad je aktivnija na društvenim mrežama gdje redovno objavljuje svog izabranika, također diskvalifikovanog zadrugara Zvezdana Slavnića.

Sada je Đuričićeva otkrila da uživa u slobodi sa dečkom Zvezdanom, koji je se izgleda uželio slatkiša. On je, naručio dva parčeta torte, a konobarica je pretpostavila da je jedan za njega, a drugi za nju, ali se prevarila. Zvezdan je oba parčeta prisvojio sebi i odmah se “bacio” na njih.

Anđela je danas pokazala kako provodi vrijeme sa Zvezdanom koji se, po svemu sudeći, uželio slatkiša, te je naručio dva parčeta torte u jednom kafiću. Konobarica je, logično, pretpostavila da je jedan za njega, a drugi za nju, ali se prevarila – oba su bila za njega.

– Jedem po dvije-tri torte dnevno – rekao je ozbiljno Slavnić.

– Konobarica je ostala u čudu. Kaže za koga je voćni kolač, kaže on oba su za mene. Ona stavila ispred mene jedan, a on ih odmah primakao oba sebi. Toliko o Zvezdanu koji obožava slatko i ne posustaje otkako je izašao – otkrila je Anđela.

– Tek je krenuo – obećao je Zvezdan.

Zvezdan Slavnić