KARIĆEV ADVOKAT OTKRIO ŠTA STEFANA ČEKA NAKON IZLASKA IZ PRITVORA! Nataša Šavija poručila: Nadam se da će se sve vratiti…

KARIĆEV ADVOKAT OTKRIO ŠTA STEFANA ČEKA NAKON IZLASKA IZ PRITVORA! Nataša Šavija poručila: Nadam se da će se sve vratiti…

Bivši zadrugar Stefan Karić pušten je iz pritvora u kome se nalazio od 3. maja.
Naime, on se tamo nalazio jer ga je Nataša Šavija optužila za nanošenje teških tjelesnih povreda.

Kako se navodi, ona je u tužilaštvu rekla da ju je Karić prvo ošamario, pa udario pesnicom. Istakla je takođe da je ju je prvo udario u lokalu, a potom pesnicom udario napolju, dok je trajala svadba.

Njegov advokat, Goran Karadarević, oglasio se za portal Republika.rs i objasnio kako stoje stvari i šta Stefana čeka sada, nakon napuštanja pritvora:

– Tačno je da je pušten, čeka se tužilaštvo, videće se da li će prikupiti nove dokaze vezane za slučaj, u zavisnosti od toga će se znati šta dalje i kako će se sve razvijati – rekao je Stefanov advokat za Republiku.

Podsjetimo, starleta Nataša Šavija 1. maja ove godine hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških tjelesnih povreda za koje je optužila bivšeg zadrugara, Stefana Karića.

Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina.

Šavija je policiji rekla da ju je Stefan pretukao na jednoj svadbi u etno-selu “Vrdnička kula”.

Nataša je danas dala iskaz u tužilaštvu, bila je u pratnji majke vidno utučena, a stravične modrice vidljive su na njenom licu. Starleta je otežano hodala zbog čega ju je majka držala pod ruku.

– Nemam bolove trenutno, ali uskoro treba da idem na još jednu operaciju. Kao što se vidi, trebaće mi plastična operacija oka, da bi sve bilo funkcionalno. Toliko je bio težak prelom, da nije moglo da se uradi iz prvog puta. Posle mesec dana imam ogromne modrice, kao i spuštenost kapka. Nadam se da će se sve vratiti u normalno stanje kao što je i bilo. Nadam se i da ću psihički bolje- pričala je Šavija ispred suda u Rumi.