KARLEUŠA SE OGLASILA -ZBOG TRAGEDIJE U SRBIJI DONIJELA JE VELIKU ODLUKU: Evo šta je napisala

Karleuša je u svom oglašavanju spomenula i kolege

Pop zvijezda Jelena Karleuša razmišlja da otkaže izlazak njenog albuma “Alfa”.

Naime, ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram razočarana zbog hajke kroz koju prolazi nakon gostovanja na Pinku.

Jelena je u nizu storija koje je objavila na pomenutoj mreži između ostalog istakla i da se više neće oglašavati o stvarima o kojima je pričala u emisiji “Hit tvit”, a i nakon nje.

– Sve što sam imala da kažem, rekla sam. Dodaću za kraj sram vas bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu niti ću više odgovarati na javne napade – napisala je ona i dodala da se razmišlja da otkaže album “Alfa” koji je planiram za avgust ove godine.

– Iskreno razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana, kao čojvek, kao žena i majka, mržnjom u Srbiji – nastavila je ona, a potom se obratila i kolegama.

– Hvala mojim kolegama što me nisu podržali i u ovom linču – napisala je ona na pomenutoj mreži.

Podsjetimo, Jelena je u pomenutoj emisiji govorila i o temi koja je potresla cijelu Srbiju, o masakrima koji su se dogodili 3. i 4. maja, kada je stradalo 18 ljudi, pretežno djeca i mladi, a zatim i o vršnjačkom nasilju i protestima koji se organizuju.

Jelena je istakla da su i njene maloljetne kćerke, Atina i Nika, bile žrtve nasilja.

– Moju djecu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje dijete kažu da će u šahtu da završi – istakla je Jelena.

(Telegraf.rs)