KLADIMO SE DA NE ZNATE KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je jedna od najljepših na Balkanu, POKUŠAJTE POGODITI

KLADIMO SE DA NE ZNATE KO JE PJEVAČICA SA SLIKE: Danas je jedna od najljepših na Balkanu, POKUŠAJTE POGODITI

Danas je jedna najuspješnija i najpopularnija i najatraktivnija pjevačica.Da li gledajući ovu fotografiju možete naslutiti o kome se radi? Šta mislite ko se nalazi na ovoj fotografiji?

Nije bilo baš teško za pogoditi ili pak jeste? Naravno ova djevojčica lijepog osmijeha i slatkog lica je Emina Jahović, danas veoma cijenjena i popularna pjevačica. Ona je na našoj estradi dugi niz godina i snimila je mnogoborjne hitove.Također, Emina je počela da sama sebi piše tekstove za pjesme. Slatkica je, slažete li se sa mnom?

Ona je kao i većina poznatih jako aktuelna na društvenim mrežama, naročito Instagramu gdje je objavila ovu sliku iz djetinjstva, a njeni fanovi su bili oduševljeni njenom slatkoćom te su rekli da se nije puno promjenila.

Ovu fotografiju joj je poklonila mama kada je došla u svoj rodni kraj.Emini sitnice život znače, pa se i ovoj sitnici obradovala i odmah je podjelila sa svojim pratiocima.Ova slika je izazvala mnogobrojne komentare ljudi, komentari su bili pozitivni.

Inače poznati koriste instagram za objavljivanje slika provokativnog sadržava, možda bi više trebali da objavljuju ovakve slike, i one mogu privuć pažnju, vidite li ?