KO JE NIKOLA ĐORĐEVIĆ: Drug Uroša B. mjesečno zarađuje 3.000 eura, čuva javne ličnosti i ima burnu prošlost

Spajali su ga sa brojnim djevojkama iz svijeta rijalitija

Fitnes instruktor i bodibilder Nikola Đorđević javnosti je postao poznat kao dečko bivše članice grupe “Hurricane”, pjevačice Sanje Vučić.

Oni su dugogodišnju vezu raskinuli krajem 2020. godine, iako su dvije godine živjeli zajedno. Nakon toga pjevačica se na kratko povukla iz medija, a Đorđević je ušao u “Zadrugu”.

– Razlog raskida je prezasićenje, ne ulazak u rijaliti. Mi smo više od dvije godine živjeli zajedno. Nemam ružnu riječ za nju, samo jednostavno je došlo do prezasićenja u odnosu i to je to. Ona je mnogo dobra djevojka – rekao je Nikola nakon raskida, dok su Sanjine riječi bile…

– Pitate me često zbog čega sam obrisala slike sa već sada bivšim dečkom sa Instagrama. Mi već dva mjeseca nismo zajedno, nismo u kontaktu i fokusiram se isključivo na sebe, svoj rad i posao, ništa van toga me ne zanima. Naglasila bih da je do prekida došlo isključivo zbog prezasićenja i neslaganja u karakteru i obavezama. Nikakvi spoljni faktori nisu uticali na to – napisala je pjevačica tada.

Kada su se upoznali, Nikola je imao 20 godina, a Sanja 27, pa je bodibilder slagao pjevačicu da su isto godište. Ona je saznala koliko Nikola zapravo ima godina kada ih je zaustavila policija, pa su prilikom provjera njegov JMBG pročitali naglas.

– Zaustavila nas je policija i uzela nam lične karte i krenu da čitaju JMBG, kad ona skoči sa motora: “Daj tu ličnu kartu ovamo”, znaš kakava je ona luda. Uzme onu ličnu kartu, pogleda, poče da plače, plače kao kiša. Policajci pitaju “Šta je bilo”, rekoh: “Ništa”. Oni neće da nas puste dok ne kažemo, pitaju me jesam li je lagao za godine… Šta da se radi, svi mi lažemo za godine – ispričao je Nikola u “Zadruzi”, koji je takođe otkrio da se tokom veze sa pevačicom svađao na “krv i nož”.

– Ja sam se svađao sa Sanjom na krv i nož. Svaki sljedeći put kad smo se zakačili bili za bilo koju sitnicu, kažemo: “Raskidamo!”, tako to ide – kazao je on o nekadašnjoj članici benda “Hurricane” kojoj je čak posvetio i tetovažu na telu.

Nikola je, kako se navodi, zavisnik od adrenalina i motora. Na njegovom Instagram profilu često možemo vidjeti da pozira na bijesnim dvotočkašima.

– Zavisnik je od adrenalina i lude vožnje i svoje vrijeme prekraćuje ludovanjem po gradu. Nerijetko ide na duža putovanja sa svojim dvotočkašem. Imao je saobraćajnu nesreću na motoru kada je na putu ka Avalskom tornju proklizao u krivini i završio pored puta sa manjim tjelesnim povredama. Voli da luduje i na četiri točka, ali su mu motori omiljeni – rekao je izvor “Srbije Danas”.

Prije modelinga i bodibildinga bavio se raznim poslovima, kako bi zaradio za život.

– Što se tiče poslova, prvo sam radio u šanku. Kao šanker nisam znao gdje udaram. Drugar i ja smo preprodavali automobile, otvorili smo sajt. Ljudi u problemu ih dotjeraju kod nas, mi ih onda na priču slomimo i on ga on proda za sitne pare. Ne sređujem ga, odmah ga prodam dalje. Bilo je i kada smo gubili, nismo neke mogli sve da prodamo. Radio sam i kao obezbjeđenje, a poslije kao konobar. Ajncer nisam znao da držim – pričao je Nikola pred kamerama rijalitija.

Poslije duge veze sa Sanjom Vučić, Đorđević je bio u kratkoj romansi sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić, pa su ga spajali sa Viktorijom Mitrović, za koju je istakao da su samo drugari, a Mina Vrbaški je, u decembru 2021. godine, objavila sliku Nikole kako stavlja prsten na ruku jdevojci Jovani.

– Nek je sa srećom – napisala je Mina uz emotivan čin. Ipak, nije poznato da li je zavodnik i dalje sa tom djevojkom jer njihovih zajedničkih fotografija nema na njegovom profilu.

U posljednje vrijeme je poznat kao prijatelj i čuvar kontroverzne transrodne pjevačice Elektre Elit i često smo ih u javnosti viđali zajedno.

Nikola je nedavno istakao da je čuvao brojne uticajne ljude iz javnog sveta i da se ne plaši nikome da stane na put.

– Ne plašim se nikoga. Sve što možeš ti meni, mogu i ja tebi – rekao je Đorđević za “Hype”.

Jedan dan čuvanja ističe da naplaćuje minimalno 100 eura, zavisno od toga koliko sati radi i da li je dnevni ili noćni posao.

Trenutno čuva jednu zvijezdu za 250 eura, a prosjek njegove zarade je oko 3.000 eura mjesečno.

(Telegraf.rs)